Український Монреаль
-
Дякую
-
Вітаємо
-
Може пощастить на вході купити?
-
Приємно бачити такий аншлаг на завтра: moloko.ticketleap.com/odynvkanoe-montrreal/dates/Jul-31-2022_at_0700PM#/
-
Перепрошую пані та панове. Я з приводу медичної картки (ramq). Будь ласка, напишіть куда треба дзвонити.
-
Бо бояться путлера. Не в них же дітей убивають..
-
Вчора було вбито 53 азовця
-
Всім добрий ранок! Друзі! Ми повинні бути сьогодні на мітингу у ВЕЛИКІЙ кількості! Російські звірі вже зовсім здуріли , знімаючи на відео кастрацію наших українських воєнних. Це потрібно зупинити, ми повинні показати всьому світу що ми нація і ми проти! Будь ласка приходьте на мітинг! Вже сил немає на таке дивитись 😔
-
Підкажіть, будь ласка, курс євро відносно канадського долара в Монреалі, дякую.
-
♈️ Овен 30 липня. ✨ Намагайся триматися подалі від алкоголю в цей день. ♉️ Телець 30 липня. ✨ День сьогодні такий, коли у флірті тобі немає рівних. ♊️ Близнюки 30 липня. ✨ Ти просто чекаєш на той момент, коли можна буде все кинути і поїхати назавжди в ліс. ♋️ Рак 30 липня. Твої справи починають йти в гору. ♌️ Лев 30 липня. ✨ Він точно тобі потрібен? Дуже сумнівний вибір. ♍️ Діва 30 липня. ✨ На шляху до своєї мети, не потрібно себе жаліти. ♎️ Терези 30 липня. ✨ Ти сьогодні такий солоденький :) ♏️ Скорпіон 30 липня. ✨ Ні про що не шкодуй. Це не має сенсу. ♐️ Стрілець 30 липня. ✨ Ти перестав цінувати і радіти життю. Так справа зовсім не піде. ♑️ Козеріг 30 липня. ✨ ВИСТАЧИТЬ СИДІТИ ВДОМА, ЖОПА. ♒️ Водолій 30 липня. ✨ Ти начебто хороший, але чогось тобі не вистачає.. ♓️ Риби 30 липня. ✨ Любові тобі не вистачає і мізків. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Хочу подякувати всім присутнім. Дуже сильно гріє душу що ви мабуть зустріли нових друзів чи побачили знов тих з ким весело спілкуватись. Разом ми можемо все. Нагадую, що сьогодні буде демонстрація. По можливості приєднайтесь підтримайте нашу батьківщину, весь світ має знати що вільний світ існує на сильних плечах нашого народу. facebook.com/events/s/demonstration-azovstal-free-ma/630271834849119/
-
Доброго вечора, спілкуймося українською) на рахунок вартості багажу ваше питання дууууже загальне, оскільки нікому не відомо про яку авіакомпанію йде мова. Зазвичай ви можете побачити чи включено багаж у вартість квитка, який тип багажу, вага. І якщо не включено , то при бронюванні можна побачити вартість. Також зазвичай на сайтах авіакомпаній є ця інформація.
-
Дякую всім за зустріч
-
Я завжди підкручую, і свекров моя теж так ліпить. Краще тримається тоді