Український Монреаль
-
цей ще гiрший
-
Хто пердун?
-
Може зранку просто не зрозуміла, пардон
-
Щось жарти важко проходять
-
Та це не реклама, я на цьому не заробляю.
-
Що я ж кажу….проп’ємо
-
Чуєш. Незабаром реклама буде з донатом на розвиток та потреба чату
-
Всім доброго ранку В цю неділю хочу запросити всіх бажаючих зайнятися йогою за донейшн в парку Jarry. 75% від ваших донатів підуть на допомогу дітям сиротам, а саме ось сюди instagram.com/helpinmukachevo?igshid=YmMyMTA2M2Y= Я розумію, що наразі існує багато волонтерських центрів і ми не можемо бути впевненими куди саме підуть гроші, тому обрала цю організацію, оскільки знайома з волонтерами особисто. Неділя, 10 ранку, парк Jarry, йожимось та донатимо діточкам сиротам. З собою: - йога коврик - зручну одежу - водичку Давайте об‘єднуватись і допомагати Україні разом. Світло переможе✨ Якщо у вас залишись питання, будь ласка, пишіть мені в дірект. Бажаю всім гарного дня
-
Пішли кидати лайном в рос консульство….треба лайна знайти. Не біда, покакаємо
-
Від того @XLander7 ?
-
Ви заснули?
-
♈️ Овен 28 липня. ✨ Це точно моє життя? Можна мені інше. ♉️ Телець 28 липня. ✨ Не треба робити тобі сумнівні пропозиції, ти можеш не відмовитись. ♊️ Близнюки 28 липня. ✨ Ти не любиш токсичних людей, тому що тебе відштовхують ті ж якості, що є і у тебе. ♋️ Рак 28 липня. ✨ Чому операційну систему телефона оновити можна, а себе — ні? ♌️ Лев 28 липня. ✨ Вмикай чарівність і вперед, перед твоєю посмішкою тануть. ♍️ Діва 28 липня. ✨ Зміни на особистому фронті близько. ♎️ Терези 28 липня. ✨ Мрій і роби, ось ідеальний рецепт. Спробуй його дотримуватися. ♏️ Скорпіон 28 липня. ✨ Набридло чекати? Натякни першим. ♐️ Стрілець 28 липня. ✨ Все буде тільки краще, обіцяємо. ♑️ Козеріг 28 липня. ✨ Все залежить від того, який у тебе настрій. а від твого настрою залежать всі інші. ♒️ Водолій 28 липня. ✨ Не бійся робити помилки, життя одне. ♓️ Риби 28 липня. ✨ Ти не завжди буваєш правий, не вередуй. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Вона ж з Дніпра. Скажи що від мене
-
І щоб не дорого 😇