Український Монреаль
-
Давайте
-
А який шанс, що тут є фотографи з камерою? 😅
-
Може комусь, хто шукає роботу, підійде В нашому будинку шукають клінерів
-
Вітаю. Діти вже спати йдуть. А ви ще ні? 😂
-
я давно ходив на студентські збори українців. нам усім було років 20-30 і до нас один чоловік присадився з РФ якому було під 45. після того як я побачив це відео я згадав багато моментів цієї зустрічі. і я не впевнений, що він прийшов просто пиво пити зі студентами.
-
Я не знаю цієї людини, може там все абсолютно нормально і вона просто розуміє жахи, які творять її люди. Такі також є, навіть якщо й дуже мало. люди різні та рід далеко не все вирішує. У нас вистачає своїх додатків які й прожили все життя в Україні та говорять відмінною Україною та ходять у вишиванках. Але це теж буде бути вербування. З цим треба бути обережним. і це не тільки на цій зустрічі оскільки хтось із РФ її організує а в будь-якій. я давно це відео дивився дуже цікавий. якщо ви не знаєте хто людина яка кго зробив, то він колишній український агент КДБ який перейшов на сторону США після розвалу СРСР і працює на США з того. пропоную подивитися щоб розуміти як це працює, особливо для тих, хто тут нові. m.youtube.com/watch?v=0hxwoP_mDHw
-
Дякую
-
Ніколи не засуджуємо людей які намагаються, засуджуємо тих які не хочуть навіть розуміти нас.
-
Лютій Бендерівці все прощається.
-
Буду вчитися тут з Вами тиснути на кнопки вірно, а то як з луни😂
-
Дякую, я не вмію користуватися телеграмом))). Прошу пробачення, не знаю куди написала у приват чи в чаті 💛💙
-
youtu.be/HEqf2fJPUYg
-
Туць туць туць Вечірка в чаті
-
youtu.be/_EA0FpNVT5s
-
youtu.be/lxdg55ja5Tg