Український Монреаль
-
То з садочку треба починати дизайни робити чи шо
-
Джун і 7 років досвіду
-
Пхахах, лінкед мені запропонував вакансію
-
Нп, я подумала що такі штуки важливо знати)
-
Дякую за цікавий досвід, Кіра
-
Сьогодні зі мною сталася дуже цікава історія. Я пробила колесо посеред ніде за 80км від Монреалю, ну і власне стояла гуглила що його далі робити Короче як виявилось у Квебеці діє система евакуаторів, стоять камери і десь за 10-15 хв вашого стояння на узбіччі приїжджає евакуатор. Чуваки запропонували або відвезти мене додому, або замінити колесо. Я обрала друге, за 15хв вже їхала додому, хлоп все зробив. Коштує задоволення 150 баксів, камери за його словами покривають усі основні хайвеї: 40, 20, 15 Важливо що я не телефонувала нікуди, вони побачили мене через систему камер і приїхали самі. Радощі повні штани, тому що міняти колесо я не вмію і вчитись на хайвеї самотужки у +40 не дуже хотілось Також чувак сказав що якщо ви крутий(а не як я) і ладні поміняти колесо самотужки, то на узбіччі хайвею вас все одно не повинно бути, з‘їжджайте на заправку чи ще кудись
-
А ласаль це 3 🤔
-
Сподіваюсь, що і в Канаді, розуміючи що сильно підлаштуюсь, зможу зловити кайф.
-
Насправді, різала не я. Я підлаштувалася. І навіть зловила в тому трохи кайфу.
-
Навіщо керівника фінансів на пиріг зарізала? Щось мені лячно вже…. Борщ ми любимо
-
Пиріг… за останні 4 місяці з finance manager в борщі на 30 персон. Нас ніщо не злякає
-
Треба вигадати всім анкету щоб було весело знайомитись.
-
Народилась в Вінниці. З інституту в Києві.
-
Так пиріг хтось вміє пекти. Хтось м’ясо, хтось салати. Ромко вміє наливати….. буде вісілє
-
Головне прилетіти, та бути в безпеці. Звідки будете, шановна. Окрім файного міста.