Український Монреаль
-
Волинянин отримав 4 роки тюрьми за те, що "висмоктав" пального з тракторів на 28 тисяч гривень
-
Волонтери скаржаться на черкащан, які несуть у штаби горілку для військових на передову
-
Влада Полтави вирішила не стирати із пам’ятника на місці відпочинку Петра I напис «Окупант». Також споруду прикрасили новим написом «Хуйло».
-
♈️ Овен 17 липня. ✨ Подивись, що ти собі дозволяєш і дозволь ще трошки. ♉️ Телець 17 липня. ✨ Ти створюєш собі проблеми, щоб було чим зайнятися протягом дня. ♊️ Близнюки 17 липня. ✨ А пам'ятаєш, як ти скаржився на зону комфорту? Ахаххахаха ♋️ Рак 17 липня. ✨ Твоя суперздатність — запам'ятовувати непотрібні факти, які ніколи не стануть в нагоді (крім як в суперечці 4 ранку на кухні). ♌️ Лев 17 липня. ✨ Настрій, як тесла — на автопілоті. ♍️ Діва 17 липня. ✨ Побачення в дорослому віці більше нагадують розповіді двох людей, які колись вміли веселитися. ♎️ Терези 17 липня. ✨ Для тебе будь-який бар — міні-бар. ♏️ Скорпіон 17 липня. ✨ В дитинстві ти хотів стати птеродактилем (слава Богу, все збулося) ♐️ Стрілець 17 липня. ✨ Кожен псує своє життя так, як вважає за потрібне. ♑️ Козеріг 17 липня. ✨ Хто рано встає в неділю, той бубонить вже до 12.00. ♒️ Водолій 17 липня. ✨ Хочеться якийсь любовний трикутник, але поки є тільки бермудський. ♓️ Риби 17 липня. ✨ Не треба мене втягувати в авантюри, я і сам можу кого завгодно в них втягнути. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
#1 Там досить зручно все. Можна там жити лише з англійською. Ваша адреса на Fielding Avenue - місце, з якого багато імігрантів починали. Не бачу проблем
-
❣️🛫🇨🇦Кому треба оплатити квиток з Польщі до Монреалю або Торонто?
-
ми живемо у локаціі 1. але мі нещодавно прийіхали і не володіемо усім на 100% так шо потенційні нащі сусіди
-
Прошу поради людей, котрі мешкають у Монтреалі 🙏. На фото карта міста на якій відмічено дві потенційні локації ( позначено 1 і 2) , для проживання. Прошу написати «+» і «-« по кожній з локацій. Мова про сімю, котра складається з мами і двох дітей (8 і 17 років), а також маленька собака-шпіц. Важливо доступність до громадського транспорту, школи, дитячі майданчики і місця для вигулу собаки, доступність магазинів різного формату і т.д... ( можливо щось не написала, бо не знаю, що може бути важливим у вашому місті). Дякую усім, хто відгукнувся❤️! І ще, де легше буде знайти роботу. Син і я плануємо працювати. Син добре володіє англійською, франзузьку обоє вчитимемо з «0»
-
Нам Остап зізнався що не носить лівчиків….😂
-
Вони теж були ржачні😂
-
після легіону не пройшла жодне доповнення до кінця лол
-
ну, зараз вона вже така собі, так але я з 6 рочків граю і дуже звикла, тому не можу на іншу ммо переключитись(
-
Я грала на європейському сервері раніше і гільда українська є, але там вже давно ніхто не грає
-
З видом ?! А це де саме ?)) ми збираємося до мосту, щоб подивитися їх
-
Ну тоді ще одне питання, в мене діти 6 і 2 років, хлопчики, живемо неподалік від парку Jarry та загалом можемо пересуватись міським транспортом , шукаємо нових друзів. Будемо раді зустрітись та погуляти. Будь ласка пишіть мені в дірект, щоб тут не заважати по більш важливим питанням