Український Монреаль
-
Між іншим, за минулий рік п'ятою за кількістью імігрантів країною, з яких їдуть до Канади люди, була ... Франція! 10510 французів обрали Канаду своїм другим домом! Я знав трьох таких. Це не з Магребу люди, а "чисті" французи.
-
В англомовній частині французька дає деяку перевагу, але вона не є обов'язковой. Якщо у вас ще і англійська на C1, то це BINGO!
-
Відразу, "з літака", можна буде знайти роботу на C$20 на годину ДО ПОДАТКІВ, це десь C$13-C$15 чистими
-
Мова є, сертифікат С1 з френчу маю але поки хочу вивчити питання з роботою. бо в Ізраїлі зовсім немає ринку праці і тобто доки не підтвердиш диплом - не можеш працювати на норм роботі. І я тут працювала на таких роботах що аж страшно згадувати 😄🥲 Тому хочу спершу вивчити питання з роботою в Канаді. А якщо їхати в англомовну частину то роботи з французькою там немає? Ну чи значно менше?
-
В Монреалі франкофонів 50%, але вони добряче качають права, тому французька дає вам велику перевагу. Маленькі міста навкруги Монреалю мають франкомовну більшість. Якщо є мова, то ви пройдете пізніше тест на отримання сертифікату відбора Квебеку. Цей сертифікат потрібен для отримання статусу постійного резидента 🇨🇦.
-
Шалом! Які питання до місцевих? Якщо є французька, то у вас дуже вигідна ситуація!
-
@nasti_lis Нарешті в нашому чаті з'явилась людина, яка знає французьку мову! 🥳
-
Вітаю
-
....подумав...
-
Хто її сюда пустив? 😅
-
Тоже хочу...скінь адрессу)