Український Монреаль
-
А чому не хочеш офіційно? Ти ж з документами як я розумію.
-
Meest export.meest.com/
-
Доброго ранку) хтось знає перевірену компанію для доставки посилок з України в Канаду(Монреаль)?
-
добре, дякую!
-
Ні, не буде поки не скинуть під двері
-
я ж правильно розумію, що якщо вони свою наліпку ставлять, то трек, який був від укрпошти, вже не буде оновлюватись?
-
а цей новий код до мене вже ніяк не дійде, щоб я могла відстежувати?
-
Як воно відбувається. Коли приходять відправлення з інших країн, то Canada Post ставить на них свої наліпки, коди, і після цього цей код є єдиним маркером, на який Speedy Gonzales кур'єр дивиться через свій пристрій. В мене таке було, що чекали на 4 пачки, а нам кур'єр під двері накидав п'ять і втік. Я потім дивлюсь на одну з цих пачок, а вона зі СЛОВАЧЧИНИ і до ТОРОНТО, а він на це навіть не подивився. Хотів знайти людей з Торонто в мережі, повідомити, але не зміг, тому просто відніс назад на Canada Post.
-
поки тут, у нас менше ліміту та і у будь-якому разі я ж не хожу в офіс, він у гатіно
-
та можна, я он так і роблю і наступна моя робота навряд чи буде з квебеку, навіть якщо я тут залишусь(ми ще думаємо)
-
Ну от у мене 2 тижні йшло і 2 тижні вже тут ДЕСЬ ЛЕЖИТЬ на обробці🥲
-
Можна ж працювати на ремоуті в компанії з іншої провінції і вчити французьку спокійно