Український Монреаль
-
Centris.ca
-
Добрий день шановні )) Підкажіть будь ласка як Ви шукали житло в Монреалі ? Через які джерела, організації, можливо знаєте реєлтора. Я шукала через Маркетплейс. Я в Монреалі 10 днів і треба шукати постійне житло. БудуиДуже вдячна за вашу допомогу) Всім чудового сонячного дня!
-
Прошу подивитися правила цього чату розділ мова
-
Ще ні. Зараз погуглю. Дякс
-
Ви дивились по NOC?
-
Слава Україні🇺🇦 Буду дуже вдячна за підказку. Оформляємо аплікацію і вагаюся, який обирати рубрикатор (і категорію) для професії журналіст/редактор/кореспондент. Може є серед вас колеги чи просто більш уважні☺️ Буду вдячна за допомогу🙏🏻
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, що відбувається по прильоту в аеропорт у Монреалі? Чи є там волонтери? Чи все там зрозуміло? Дякую.
-
Всім доброго дня! Приєдналась до чатику, читаю, і розумію, що це самий продвинутий чатик по Канаді 👍👍👍 Навіть не полінувалася, догортала і зрозуміла, що ваше ком‘юніті було ще до початку війни. Одним словом - ви круті 😊 Я з дітьми отримала візу, та купила квитки. Приїжджаємо 9.09. Підкажіть, будь-ласка на що наразі робити акцент. Щоб підготуватись до переізду. Мова - зрозуміло. Син вивчав в школі французьку, зараз посилено буде займатись. Більше всього цікавить школа, малому в 4 клас, малій в перший, наскільки вдасться це зробити швидко? Дякую за відповіді.
-
А підкажіть ще, чи по приїзду хтось пропонував психологічну допомогу вам, або дітям? З адаптацією у новій країні, з регуляцією емоцій? Я практикуюча психологиня, і пройшла навчання по груповій роботі з дітьми. Хотіла б долучитися до осередку, який надає психологічну підтримку українцям.