Український Монреаль
-
Це не твоя думка це десь бiля реальностi так
-
а коли ти збираєшся їхати?
-
Їдьте в Альберту : Да холодно , зате природа прекрасна. Є багато бенефітів , допомога українцям і спрощена програма. Якшо англ норм , то знайдете легко роботу і зможете вже на пр податись через рік. Я зараз шкодую трохи , шо обрала Монреаль , але в майбутньому планую переїхати звідси. Квебек занадто тяжкий , якшо не підходиш по ноку ( це моя думка , токсіки відчепіться від мене)
-
знаю людей, що живуть і тільки з англійською, вже більше 10ти років. Але, сама піду і на французьку)) Краще вчити, якщо є можливість
-
Зараз дуже заохочує українців Newfoundland, але там скучно і холодно, зате з роботою має бути простіше, тому що мало хто туди імігрує, і ПР легше отримати. Натомість, Манітобу, напевно не варто розглядати, бо як мені казали самі канадці - там важко влаштуватись + українців багато приїхало. В Онтаріо дуже дороге житло, навіть у невеличких містах, але трошки дешевші продукти) В Квебеці є закон про захист мови, тому французьку треба буде вчити, щоб працювати,тут є безкоштовні курси для усіх мігрантів з нуля зі стипендією
-
Багато факторів, в тому числі чи їдете сама, чи знаєте мову, який маєте досвід роботи. Бо якщо нема мови і досвіду-то знайти хорошу роботу може зайняти багато часу. Теж не кожна жінка може піти працювати на склад чи в прибирання (я наприклад маю певні обмеження по здоров’ю, мені не можна дихати хімічними засобами, тож майже вся фізична робота мені не підходить). В ідеалі спробувати знайти хостів на місяць-два, це досить реально, якщо цим зайнятись. Якщо їдете сама і не до хостів, то мабуть тисяч 5-7 канадських варто мати. Але це дуже відносно, бо люди деякі з нулем приїхали і якось дали собі раду
-
Скажіть, буль ласка, який бюджет потрібно мати при собі, їдучи в Канаду (на житло (на два місяці чи більше потрібно платити ?), харчування і потреби) Отримала візу, дуже хочу вже переїхати, але багато чого ще незрозуміло Можливо, хтось має змогу поспілкуватися та допомогти інформацією ?)
-
Дякую
-
А я взагалі за те, щоб всі 700 тисяч Канада могла прийняти. Просто потрібно розуміти, що нічого безплатного не має, ресурси теж не безмежні. Це до того, що якщо комусь віза не потрібна, то якої мами її робити? Щоб мама з двома дітьми і родичами в Канаді, які тут допомогли, подовше поштовхалася по притулках в Європі, поки офіцер буде обробляти справи від 100 чоловік у Чехії, які на всяк випадок подалися.