Український Монреаль
-
❗️В Латвии потроллили Россию из-за украинского борща «Нравится — не нравится, терпи, моя красавица», - ответил глава МИД Латвии Эдгар Ринкевичс на критику представительницы МИД РФ Марии Захаровой, заявившей, что считать борщ украинским это нацизм. Подписаться | Бот для поиска своих | Резервный канал
-
Просимо писати українською тому ми не розуміємо казахську
-
— Ти любиш сало? — Так... — Тоді я вся твоя, маленький!
-
♈️ Овен 2 липня. ✨ Я не в небезпеці. Я І Є НЕБЕЗПЕКА. ♉️ Телець 2 липня. ✨ Ти йдеш по слизькій доріжці. ♊️ Близнюки 2 липня. ✨ ДУЖЕ КЛАСНИЙ ДЕНЬ. ♋️ Рак 2 липня. ✨ Ти, як кисло-солодкий соус — робиш все краще. ♌️ Лев 2 липня. ✨ Час вже знайти когось, з ким можна деградувати разом. ♍️ Діва 2 липня. ✨ Все, що тебе не вбиває, тебе більше не цікавить. ♎️ Терези 2 липня. ✨ Ти важко відпочиваєш і легко працюєш. ♏️ Скорпіон 2 липня. ✨ Час триматися з ультраостанніх сил, тому що останні вже закінчилися. ♐️ Стрілець 2 липня. ✨ Найскладніше — це все не ускладнювати. ♑️ Козеріг 2 липня. ✨ Спочатку ти працюєш на репутацію, а потім вона працює проти тебе. ♒️ Водолій 2 липня. ✨ Якщо ти не знаєш чого хочеш, то ти нічого не хочеш. ♓️ Риби 2 липня. ✨ Ти майстер спорту з закочування очей. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Привітайте колишніх 😂
-
🗓 2 липня, субота ✔️ 129-й день війни ✔️ ще один день до Перемоги 🇺🇦 ✔️ Міжнародний день Дніпра 👈 про цей день на нашому сайті ✔️ День працівника державної податкової служби України 🇺🇦 ✔️ Міжнародний день спортивного журналіста ✔️ Всесвітній день НЛО ✔️ Міжнародний день собак (неофіційний) 👈 більше про цей день на нашому сайті ✔️ Міжнародний день кооперативів ✔️ День відвідування місцевих парків ✔️ 183-й день року ✔️ До кінця року - 182 дні @calendarday 🌅 Схід сонця 04:51 ☀️ Сонце в зеніті 13:02 🌥 Захід сонця 21:12 ⏱ Тривалість дня 16:20 🌒 Зростаючий місяць (4 день) Іменини: Іван, Марія, Тимур, Тимофій, Зосим, Варлаам, Мефодій День народження: 1922 - П'єр Карден - французький модельєр. — Детальніше про свята сьогодні А що завтра❓
-
Закиньте , хто зможе
-
Так, можу закинути
-
Гадаю що вже пізненько. Arina може вам надіслати зразків резюме які варто писати. Також, @GlaznoeDno недавно написала собі.
-
Ми вже тут
-
Доброї ночі хто вміє та може допомогти оформити резюме
-
Ваша карточка рамк прийшла? Подзвоніть тому все може бути що покривається
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка не дуже дорогого стоматолога у Монреалі. Вилетіла пломба і зуб відкритий(((
-
Українці збирають підписи за введення у шкільну програму предмету "русофобія"
-
Борис Джонсон став почесним громадянином Одеси
-
Вже не ті реалії, люди намагаються влаштовувати переїзд у інші дати. Тепер, тільки ті хто вже звик до такого хаосу.