Український Монреаль
-
Марiнку вiдправлю на гриби
-
Приєднайтесь до команди грибної ферми, бізнес якої зростає швидше від усіх у Канаді — Highline Mushrooms! Ми забезпечуємо навчання та надаємо безпечне робоче середовище, щоб наші співробітники могли розвивати свої навички та досягнути успіху. Ми пропонуємо можливості для професійного просування, різноманітне робоче середовище, розширені плани медичного обслуговування та страхування, щоб ви та члени вашої сім’ї (які мають на це право) були здоровими. Розташування – Онтаріо (Лімінгтон, Кінгсвілл і Блумфілд) та Квебек (Монреаль) Посади • Посади різноробочих (англійська мова не потрібна) • Приймальник та відправник товару (необхідно володіти англійською мовою) • Посади спеціалістів з обслуговування – усі рівні кваліфікації (необхідно володіти англійською мовою) Подайте заявку зараз на веб-сторінці ca.indeed.com/Highline-Mushrooms-jobs або за адресою ел. пошти: [email protected]
-
Доброго ранку, скажіть будь ласка, хто небудь шукав житло через roomster? Наскільки це перевірений ресурс? Знайшла квартиру з сусідом за 600 доларів, чи можно просити в людині фото паспорта для підстрахування? І, взагалі, наскільки небезпечні такі кроки пошуку житла. Дякую.
-
Так багато попиту на професії, та така складна процедура в Канаді… от би упростили та пришвидшили процедуру… думки вголос 😅
-
Помічала, помічала курси по 9 місяців на медсестру 👍 та ще не знаю, як воно буде після. А що за паблік? В телеграмі ? Дякую за інфу
-
1. До речі, я бачив точно в пабліку Нової Скошії, що там хтось місцевий лобіює ідею якоїсь допомоги з працевлаштуванням наших лікарів. Що іменно - треба спитати. Така ідея зі спрощенням найму наших лікарів ще була в якихось провінціях... 2. То шикарна і дуже потрібна професія тут. Мені на очі попадалася статистика, то лікарі були в топі найбільш оплачуваних професій з вроді 300 тисяч на рік. 4 роки - то звичайно довга інвестиція, але потім воно вернеться. Можете погуглити спеціально для своєї професії статистику. 3. Я знаю, шо лікарі деколи тут вчаться рік на медсестру і вже тоді можна працювати...
-
Мабуть..(( за медицину особисто зіштовхнулася. А вивчитися і працювати тут за професією - також потрібно до 4 років. Хоча я практикуючий сімейний лікар. Дякую за побажання !
-
Божечки, та дитина виросте за цей час 😅
-
@Jullia84 вам це теж цікаво буде
-
Яка ?)
-
Начальник знайомиться з новим водієм: - Яке ваше прізвище? - Мене звати Олексій. - Мене цікавить ваше прізвище, тому що я звик звертатися до водія по прізвищу! - Я думаю, що вам буде незручно називати мене по прізвищу. - Мене не цікавить, що ти думаєш! - Моє прізвище - Коханий - Поїхали, Олексій.
-
Треба. Але там така заморока
-
Шановні. Читати новини зранку це погано. Щойно, побачив в газеті що мало того що нема достатньо місць для дітей у садочках, ще й новоприбулі. Зараз буде щось з чимось. Візьмуся сьогодні за свої контакти з громади. Щось знайдемо всі разом. Anna
-
- Уявляєш, купив собі вчора гумову жінку... - І що? - А сьогодні до мене заявилася гумова теща!
-
Жінка з Тернополя, яка порушувала комендантську годину, отримала повістку до військкомату