Український Монреаль
-
Я сам зараз у Києві.
-
Тут всі україномовні і сподіваюсь самі не забувають слідкувати за Україною
-
Я сподіваюсь, що нікого не ображу, але все таки вважаю, за ця група не для спілкування стосовно війни. Вона для життя в канадському Монреалі
-
Зараз обстрілюють Одесу.
-
Ранок зовсім для України не добрий. Бомблять рашисти Україну. Сьогодні бомбили Київ. Є постраждалі... 😭💙💛
-
Треба так собі зробити на машині
-
я не ставою будильників доречі
-
Летний ОТДЫХ🤠🖼 🌼Федерація спортивного орієнтування Квебеку та Українська федерація спортивного орієнтування з гордістю оголошують Лісову фантазію – відпочинок для українських біженців Квебеку. Проект схвалений Квебекським відділом Конгресу Українців Канади. Заявки відкриті для сімей з дітьми різного віку. Ваше перебування, транспорт, харчування, заходи будуть безкоштовними. Цей табір – це спосіб висловити підтримку Україні та її народу, а також спосіб зробити внесок у процвітання та розвиток української громади в Квебеку, а також дізнатись про природу, мову та культуру Квебеку. Програма включатиме ознайомлення зі спортивним орієнтуванням, навігацією, безпекою в лісі та на воді. Також буде два півдня французького занурення та української культурної діяльності. Планується 3 групи до 32 осіб у групі, які матимуть вибір одного з 3 наступних тижнів (з понеділка по неділю): 25-31 липня 1-7 серпня 8-14 серпня Реєстрація на сайті: forestfantasia.ca 🌻🤠🖼
-
я люблю сон, а сон любить мене, αле булильник зαвжди ревнує і розлучαє нαс... У мене завжди такий трикутник
-
Він і вона. Він читає: - Руки повільно від грудей переходять на плечі, далі вниз по хребту ковзають по спині до стегон, плавно переходять на живіт... - Милий, це що, Камасутра? - Ні, інструкція з митного огляду.
-
Овен
-
а ти хто, бодя?
-
Скучно я живу
-
телець