Український Монреаль
-
Ні, реєстрація в них майже одразу закінчилась після оф.оголошення :(
-
Іра, дякую за посилання. Сьогодні була у них - на жаль, реєстрація уже закрита, оскільки досягли ліміту кількості студентів. Комусь взагалі вдалось зареєструватися?
-
Дякую😍
-
Вітаємо
-
- Попелюшко! Ти підлогу помила? - Так, матінко. - Себе побила? - Так, матінко. - Скотину покормила? - Ні, матінко, ваші дочки ще сплять.
-
Враження дуже сумбурні як на мене. Щось ніяк не можу зрозуміти де я
-
Прилетів з суботи на неділю. Поки що встиг зробити тільки номер телефону )))
-
Нарежьі і я мешканець Монреалю ))))
-
Доброго дня, може хтось підкаже куди звертатися з приводу можливості піти в школу та коледж для українців? На перед дякую
-
Дорогі українці, вітаю всіх. Ми сім’єю прилетіли до Монреаля минулого тижня, зараз займаємось документами. Але завтра день літнього сонцестояння і міжнародний день йоги, я сертифікований вчитель йоги дуже хочу провести практику, живу поряд із парком недалеко від метро Jean Talon. Планую займатись вранці, якщо у вас є бажання приєднатись - пишіть мені в дірект
-
😂😂😂
-
більшість ліків тільки за рецептом дають, але стосовно пігулок від алергії запитайте мабуть в аптеці Я знаю, що без рецепту можна придбати спазмалгони/нурофени і якісь дефолтні ліки типу стрепсілз і спрею для носа
-
Мені бабця казала - ніколи не лягай з чоловіком повністю голою! Третій день лягаю в капелюсі. Сьогодні він запитав - чи не було в моїй сім'ї йобн...тих.
-
Кози воюють
-
В окупованому селі Запорізької області коза знешкодила декілька розтяжок, поранивши кілька рашистів