Український Монреаль
-
Люди за рік мову програмування вивчають, і стають крутими спецами, а хтось з мокшанської на українську перейти не може? Це або небежання, або наднизький рівень інтелекту
-
В моїй школі в моєму дитинстві казали що "украинский - это бычий язык". Хлопців з сусіднього ПТУ, які розмовляли українською, називали "рогатыми", a саме ПТУ "рогатником". А потім помалу я почав розуміти де істина і де шукати самоідентифікацію. Навіщо мова і чому потрібно потихеньку відповзати від російської
-
Багато хто так починав. Думаєш що я вчив українську в школі? А скільки було кумедних ситуацій :) Азіров - це наше все!
-
Якщо ти навіть не будеш намагатися розмовляти, або хоча б писати українською мовою, то ти ніколи і не заговориш. Так само і з англійською.
-
Дякую
-
Цікаво, є якийсь зв’язок чому одесити ідуть до Монреалю :) У кого які думки Про себе - взагалі не дивився у цьому напрямку, хотів у Галіфакс спочатку. Але домовився з керівництвом і мене взяли до Монреалю
-
Одна справа розуміти, зовсім друга говорити*
-
Одно дело понимать, другое дело говорить.
-
Тим паче, я не розумію, як можна живучи в Україні, щоденно дивлячись україномовне телебачення і радіо, не розуміти мову? Нема бажання, от і все
-
тут з якого боку подивитись, якщо б в чаті можна було спілкуватися російською - я б спілкувався, і думаю багато людей тут теж. і зараз усі ми спілкуємось українською і поступово проходить наша асиміляція. а вести чат на двух різних мовах теж ідея така собі🤷
-
Родом з Луганська, раніше ну зосім не знала укаїнської бо в школі майже не було вчитея української вони постійно змінювалисись але була дуже сильна вчительска база з російської, зараз я розумю як це все навязувалось у школах.