Український Монреаль
-
нормальна така программа)))
-
@dhordyko Так, в Квебеці дуже класна вартість життя, дешеве житло, субсидійовані садки, велика виплата на дітей (якщо ви вже ПР або 18місяців тут) і т.д. Ще тут велика діаспора в хороша підтримка. Але тут тяжче отримати ПР: офіційна статистика - тут більше 3 роки. В дружини на роботі є співробітниця, яка 5 років не може отримати ПР. Ще гляньте їхнє ставлення до імігрантів: Quebec Bill 9. Якщо ви кажете, що вчили французьку - це добре, в багатьох провінціях за це дають додаткові бали для іміграції. Гляньте франкомовні стріми в Онтаріо і Нью Брансвік.
-
Доброго дня. Маю таке питання. Читаю на сторінці провінції що строк розгляду подань на PR становить 15 місяців. То в мене таке питанна то на постійний статус треба подавати підчас дії ворк перміту чи подача на PR автоматично продовжує легальне перебування. До того ж читаю що квебек дає дуже малі квоти на подачу в рік до 25000. Будь ласка поділіться досвідом ті хто отримував PR через Квебек. Це дуже важливо бо я не хочу приїхавши просрати час а потім так станеться що не отримаю PR і треба буде вернутися бо я їду до Канади з метою іммігрувати. Дякую
-
Це питання конкуренції провінцій, тому що Алберта наприклад дає відразу субсідію навіть без proof of income. Це не дуже прозоре та це лише один з випадків, усе це виглядає як способа затягнути якмога більше імігрантів, шоб вони арендували apartment на рік та сиділи тихо, тому что так просто розірвати рент не можна.
-
Я це читала, але не зрозуміла що означає «українцям не можна». Мається на увазі тим українцям хто на ворк перміті, чи будь-яким, чи шо
-
Свалява точно є у магазині Epicure, подивіться де біля вас є, їх кілька.
-
Ну це доречі дуже цікаво, я такого не чула щоб відмовляли. Вони типу мали на увазі що потрібно ПР чи громадянство?