Український Монреаль
-
Так причому одне до одного? Не можна бути вдячним, аде поскаржитись на те що не подобається? Ви знаєте що таке громадянське суспільство? Коли люди виходять на мітинги і кажуть що їм щось не ок. Не можна сказати, наприклад, що чекати на зустріч з профільним доктором рік - це п*здець? Та багато хто і в Україні жили в рази краще ніж ви в Канаді тій, чому ви думаєте що якби не війна, то всім потрібна була та Канада?
-
Бо мені нудно на вакансах 😜
-
Дитино моя, я згадала те, що згадала...я закликаю УСІХ бути ВДЯЧНИМИ Канаді за те, що вона вас прихистила. Бо, якби б не CAUET, ви б НІКОЛИ сюди НЕ потрапили. Кишка тонка.
-
Друже, я в Харкові п'ять років прожила, коли там вчилася і глохла in the middle if nowhere не раз..така лиха невдячність за той весь добробут, що Канада надала !
-
Яка ж ви токсична, просто неймовірно. Ця сама людина декілька днів писала про великий стрес, який вона пережила/переживає. Про втрату ваги, про війну. Може, варто хоча б трохи намагатися розуміти інших людей і мати хоча б трохи емпатії? Ми вже зрозуміли, ви ненавидите Україну, але ну досить вже робити цей чат театром одного актора і кидатися на всіх.
-
Ви глохли посеред Журавльовки? Ви взагалі десь глохли на трамваї в Харкові? «Ледве повзали» - усюди трамваї якщо що не супершвидкісний транспорт. А якщо підтримується гарний стан транспорту і він гарно обслуговується, то хоч 1920-х років хай буде, ретро як дань історії - це всесвітній тренд якщо що зараз)
-
А мене взбісила фраза : " хай вони в аду горять, тварюки " Тварюки - це хто ? Водії, які везуть на роботу в вихідний день ? Автор на даний момент в Монреалі, отже водії, скажімо, автобусу Монреалю. Автор "тварюк" наскільки я зрозуміла з її попередніх коментів ( про доньку Черниха вона писала) деякий час жила в Харкові, можливо звідти і родом. Нехай згадає, як їй жилося там, коли бляшанка десь заглохне посеред Журавльовки...
-
Шановні меньше токсичності