Український Монреаль
-
Дуже цікава розмова, але нічого не зрозуміло ))))
-
Всі мої зміни роботи про графіку
-
Залежить наскільки палає рекрутер найтиилюдину
-
Гарна людина. Чому і не порекомендувати? ))))
-
Мене рекомендують тому і дзвонять
-
Ну вже вибачайте вельмишановний пане :) не знаю, хто дзвонить, я запитала в своїх знайомих рекрутерів і вони здебільшого або InMail (LinkedIn), або електронну пошту використовують. Щодо телеграму, тут не можу прокоментувати, бо якось це дивно звучить, хіба що вас хтось комусь порекомедував. Але я попитаю у рекрутерської спільноти, може я щось пропустила 😅
-
У вбильню нема як спокійно сходити
-
так, та пишуть в телегу по 10 повiдомлень
-
Та вони ж дзвонять в такі незручні моменти….
-
єєєє я ще не розумію цю дивну мову )))
-
Ще не згадали www.jobbank.gc.ca/jobsearch/jobsearch?page=1&sort=M&fgff=1 І наші місцеві фб ргупи типу Українці в Монреалі. Разом з indeed.ca то певно 3 найпопулярніші місця пошуку роботи, якщо ви не їдете з якоюсь досить хорошою професією. Якщо так, то тоді ще LinkedIn.com
-
Жартую, дорогенька
-
А вона у нас і є рекрутер
-
да, а потiм вiдбивайся вiд рекрутерiв
-
Ти диви яка хитра партизанка тут.
-
Вітаю :) найкращий сайт з пошуку роботи (на мою думку) це LinkedIn. Головне гарно оформити сторінку і додати якомога більше keywords and skills, бо рекрутери дивляться саме на це. Якщо є можливіть пройти skills test то взагалі супер, бо тоді до сторінки додаються «badges» які виводять вас на рівень топ кандидата при пошуку навичок. Також популярні Indeed.ca, Glassdoor.com. Є ще варіант долучитися до фірм, які займаються пошуком кадрів - Quantum, Randstad. Якщо є бажаючі додати мене до своїх контактів у LinkedIn - буду рада: http://linkedin.com/in/irina-loukachenko, можу допомогти з резюме і підготувати до інтерв‘ю :)