Український Монреаль
-
Transit app transitapp.com/region/montreal
-
Тут транспорт досить розвинутий. Інколи швидший за машину
-
Всі їздять на машині? 😀 чи немає програми з транспортом що прокладає дорогу як в Гугл?
-
Так а де там написано що непотрібно заповнювати в arrive can план карантину? Там тільки написано, що вакциновані звільняються від обов’язкового карантину, але повинні також використовувати arivecan, я ж з цим не сперечаюсь з тим що карантину скоріш за все не буде, але хочеш не хочеш в додатку повинно бути заповнений розділ з планом карантину і його не можна пропустити)
-
Мені подобається самому це робити, сам процес заспокоює, але в Монреалі є місця, де досить непогано роблять. Можна спробувати тут: g.page/TunnelEspresso?share tunnelespressobar.ca/
-
travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/covid-vaccinated-travellers-entering-canada
-
Така сама проблема останнi 6 рокiв :) Рекомендую chinotto, але не в кожному барі воно є. Насправді, в Канаді з розумінням ставляться до non-alcoholic menu і можна щось знайти в меню для себе. Чого я не розумію - це ЧОМУ безалкогольне пиво дорожче алкогольного в Монреалі!? :)))
-
Зрозуміло. Дуже полюбляю смачну каву. Є таке місце, де можна приїхати та раз на тиждень випити смакуючи лате?
-
Ні. План карантину вакциновані не подають.
-
retired 🤪
-
Вельмишановне панство, підкажіть будь ласка, хто вже встановив програму з транспортом Монреаль. Може є який аналог варшавського «Jakdojade”
-
Так. І це має бути на 100% точно.
-
Тоді треба телефонувати і питати, чи надають готель, по-другому, напевно, ніяк
-
Штраф до 750000 доларів.
-
Думаю, там просто стандартне поле