Український Монреаль
-
А какую помощь дают и по каким критериям?
-
Завтра напишу тут адресу де будемо збиратись у п’ятницю
-
Тема зачинена
-
Ми робили запис на сайті,щоб з нами потім по телефону заязалися. Подали дані на всіх по телефону. Потім прийшов лист з формами (сфоткайте їх і це там буде лист з датою,коли починає діяти страхока збережіть його-це я вже з власного досвіду,бо я такого не зробила) ми їх заповнили,додали документи, виправили помилки і відправили їх поштою і отримали картки.
-
Ні, але географічно неподалік від нього.
-
Тоді нагадаю також що маю сусідню контору, де набирають людей на склад однієї торгівельноі мережи. В залежності від навантаження і зміни (день, вечір, ніч) за годину буде C$19.00 ... C$23.50
-
Скільки 💰 на годину?
-
Looking for a responsible, energetic, dedicated sales associates to open at the Airport Tracker location. Part time and full time positions available. 10-35 hours per week, starting at 5:00 am with flexibility. Job responsibilities include, but are not limited to: - Handling cash/credit/debit transactions - Providing information on a variety of products to customers to aid in their purchasing decisions. -Daily store maintenance, such as sweeping and dusting. -Store opening. -Reception of stock. -Providing an exceptional level of customer service.
-
У меня был паспорт и ворк Пермит и больше ничего. Син дали на месте, просто распечатали бумажку. С ней я уже пошёл в банк получать карточку
-
я завчасно записалась онлайн на зручний час,на сайті обрала найближче відділення. Прийшла, прошла повз черги(бо мала запис), після того як зайшла, вони там якісь звичайні питання попитали, ну хвилин може 10-15 на все