Український Монреаль
-
Дякую :3
-
Якщо ви здавали біометрію в Польщі, то вам разом з листом про біометрію мав на імейл прийти документ з адресою, вартістю, куди гроші скидати і тд
-
Я тут щойно бачила пост,що паспорти х України для вкладки віз можна відправляти уп. Хтось пробував?
-
Я відправляла паспорти в іншу країну взагалі, через dhl :D ну типу це нормально, не переймайтесь
-
А вам не видавали якийсь папірець з інфою, адресою і номером рахунку для оплати?
-
Це не так страшно, як здається)
-
Кур‘єрською доставкою
-
В Польщі не можна особисто відносити, тільки поштою
-
Та тут і без цього закону треба було б вчити французьку :D
-
Шановна громада, власне саме у зв'язку з тим, що сьогодні був прийнятий цей славнозвісний Bill 96, хочу наголосити, що там є три дійсно важливи пункта, які треба взяти до уваги: 1 Англійською з імігрантами влада провінцї буде спілкуватися півроку з дня їх прибуття, далі виключно французькою 2 В усіх компаніях зі штатом понад 25 працівників - усі мають спілкуватися французькою 3 Англомовну вищу освіту отримати можна (збережени квоти), але треба буде здавати додатковий іспит зі знання французької мови та проходити три курси з ії навчання. Топто, без варіантів - якщо Квебек, то перше, що тут треба робити, вчити французьку. Англійська тут взагалі вже ні до чого...