Український Монреаль
-
Дуже гарна методологія та уроки французької. Тільки не лініться, вправи ще у зошит записуйте і буде швидкий та якісний результат youtube.com/channel/UCPs90JD-Pzv9kWDc51Z5DjQ
-
В моїх теж 0. Вже 3 тижні вчаться у звичайних класах і почали розумітися з дітьми
-
Стипендію 200 дол. Отримають тільки за французьку фул тайм (до 15год,5ть днів в тиждень). За парт тайм не платять(я такого не знаходила)
-
Залежить все від школи,якщо йде у у школу де є велкам клас,то буде там вчитися. У моїх дітей небуло велкам класу,тому пішли у звичайний клас і з ними між уроками займаються додатково. Пішли в ті класи в яких вчилися в Україні. Якщо мову витягнуть то на наступний рік підуть дальше,якщо не витягнуть то лишиться в цих класах ще на рік. Нам сказали,що діти виходять на достатній рівень мови за період від 3 до 9 міс,хто як...
-
Друзі, хтось знає крутого репетитора з французької онлайн? Можете дати рекомендацію, будь ласка? 🕊
-
Добрий день чи добре розумію, щоб отримати постійний статус найголовніше 1.ielts 2.стаж роботи(, ну це можна в Канаді отримати) 3. Диплом(у мене є український , але як з ним бути якщо я не збираюся працювати по ньому? І переробляти його в канадський немає смислу... Тоді що робити???
-
Так
-
До речі, сьогодні отримали сім карти, на 7 місяців, безкоштовні
-
Ми близько від Квебеку живимо, можемо їздити