Український Монреаль
-
Рейтинг найскандальніших знаків: 1 місце — Стрілець 2 місце — Овен 3 місце — Скорпіон 4 місце — Діва 5 місце — Телець 6 місце — Близнюки 7 місце — Лев 8 місце — Риби 9 місце — Рак 10 місце — Водолій 11 місце — Козеріг 12 місце — Терези
-
То ви на стіл можете залізти і потанцювати. 💃 Якщо all-inclusive, то ніхто слова не скаже. Там теж потрібні хедлайнери і аніматори для настрою 🤡🤹
-
О Боже, про шо ви сперечаєтесь? Німеччина платить велфер, якого достатньо для життя і ще й оплачує житло. Безстроково. Це більше ніж велфер тут, який максимум на півроку, і якого вистачає тільки на оплату аренди. І там ніхто по групах не ниє - понаїхали, допомогу отримуєте, дармоїди. І тільки тут я зустрічаю як наші співвітчизники дуже «раді» нас бачити. (Не всі.❤️) Що - сірійці і афганці працюють за кеш, але при цьому мають оплачуване житло, велфер і гарантований ПР - нікого не хвилює так? Там ніхто не згадує що їхні податки ідуть. Дістало вже. Ніхто не отримає більше ніж держава на нього заклала. І все це вернеться з податками. Чогось ті хто приїхав зараз і працює і сплачує теж тут тисячі доларів податків - не виступають. Ніхто довго не буде сидіти на велфері, держава не дасть. Та і не вистачає його на все. То всі працюють або підробляють, або вчаться. Ніхто не сидить. То може досить вже? Дуууже вдячна всім хто допомогає будь чим - інформацією, речами, моральною підтримкою.❤️
-
А ще вона створена, щоб мені нудно на вакансах не було
-
Доброго дня, на мою думку ця група створена, щоб один одному допомогти. А не сваритися. А якщо вам ця група не підходить, то може вийти))
-
я думав ви знаєте
-
а тепер уяви що ти хочеш сходити до ресторану - а його просто нема, нiхто не прийiхав)))
-
Коли ???
-
уяви собi що ти вiдкриваеш свiй бiзнес у Монреалi - ресторан умовно, але не можеш найняти анi офiцiантiв анi поварiв, бо iх просто нема, новi не прийiхали бо умови канади суровi, вони полетiлу у Iспанiю, де з податкiв йiм допомогли стартануть