Український Монреаль
-
А хтось з них телегу має?
-
Не знаю. Напиши Оксані Герич або Савченку
-
Не в курсі, цього року фестиваль буде? "Зустріч" щось буде робити? Волейбол на "Верховині"?
-
Я прочитав дитячий центр і стриптиз жартівливий справді ???? Я не хочу озвучувати свою думку про це но це повний …………..
-
Львівській дитячий центр "Кузя" пропонує замовляти шоу жартівливого стриптизу від свинки Кароліни
-
Ггг прогулювала
-
А тебе що в школі вчили
-
Автономна республіка в українському протектораті*
-
Українська земля
-
Привіт
-
Чий Крим?
-
Чий Крим?
-
Привіт!
-
🗓 9 травня, неділя ✔️ День матері в Україні (друга неділя травня) ✔️ Міжнародний день матері 👈 стаття про цей день на нашому сайті ✔️ День Перемоги ✔️ День Європи🇪🇺 (створений Європейським Союзом) ✔️ Всесвітній день справедливої торгівлі (друга неділя травня) ✔️ День пам'яті священномученика Василя, єпископа Амасійського ✔️ Антипасха ✔️ 129-й день року ✔️ До кінця року - 236 днів @calendarday 🌅 Схід сонця 05:17 ☀️ Сонце в зеніті 12:54 🌥 Захід сонця 20:30 ⏱ Тривалість дня 15:12 🌘 Старий місяць Іменини: Іван, Василій, Степан, Глафіра, Оникій, Нестір, Андрій, Анатолій, Миколай, Петро День народження: 1837 - Адам Опель -засновник компанії Adam Opel GmbH. 1924 - Булат Окуджава - радянський російський поет, композитор, прозаїк і сценарист. 1936 - Юрій Іллєнко - український кінорежисер, кінооператор, сценарист та політик. ❤️ @with_love_card - листівки — А що завтра❓
-
lviv1256.com/news/yak-ce-skazati-po-lvivski/
-
Хахаха
-
Жан талон