Український Монреаль
-
Вони всюди так пишуть, а насправді хочуть аби по англійськи з ними спілкувався. Тому стараюсь найти роботу серед Українців
-
Ні, не шукала, бо гидую. Роботу знайти не проблема, якщо знаєш, навіть, англійську, і на кращі умови. Проблема саме в Рандстаді і їх підході. Можна просто відмовити, а не кормити обіцянками три тижні.) Вам нереально повезло, бо хороших відгуків про низ майже немає. І на 15-17 доларів, що вони пропонують, з дуже важкою роботою, можна і на indeed знайти в рази краще, і легше.
-
Дякую, ми вже знайшли і не один варіант, просто були цікаво до чого це прийде.) Багатьом? Ні. Подивіться статистику з indeed. Вони мають дуже погану статистику. 17% відгуків зі 100% лише проглянуто. В українських групах бачила лише скарги. Це не тому що вони мені не допомогли, а тому що люди мають шукати самі, а не сподіватися, що ця компанія їм допоможе. Я можу спокійно оприлюднити переписку, там і про дітей (яких в мене немає), і про важкі дні, і про «багато роботи», а конкретики нуль.
-
Миттево надурила
-
♈️ Овен 31 січня. ✨ Гарний день, багато кайфуватимеш. ♉️ Телець 31 січня. ✨ Погоджуйся на будь-яке лайно, буде весело. ♊️ Близнюки 31 січня. ✨ Не переставай вірити в чудеса, сьогодні все можливе. ♋️ Рак 31 січня. ✨ СУМУВАТИ НЕ ВАРІАНТ, ТРЕБА ВИПИТИ. ♌️ Лев 31 січня. ✨ День прекрасний, ти прекрасний! Твори і не зупиняйся :) ♍️ Діва 31 січня. ✨ ВИСТАЧИТЬ ЛІНУВАТИСЯ, ЖОПА! ♎️ Терези 31 січня. ✨ Твоїй жопці потрібен спорт, а не пригоди. ♏️ Скорпіон 31 січня. ✨ ЗА ТОБОЮ СЛІДКУЮТЬ, БУДЬ ОБЕРЕЖНИЙ. ♐️ Стрілець 31 січня. ✨ Ти став таким байдужим, чому? ♑️ Козеріг 31 січня. ✨ Сьогодні намічається подія, яка може багато чого в тобі змінити. ♒️ Водолій 31 січня. ✨ ДОБРІ НОВИНИ ЗА КУТОМ. ♓️ Риби 31 січня. ✨ Ох, краще сьогодні помовч, інакше такого наговориш... 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Я брала в нього декілька уроків перед здачею