Український Монреаль
-
отакої. дякую, але ця правда наразі трохи покрита темрявою, як на мене))
-
На сайт канадського банку заходите, переходите в меню, обираєте вкладку ньюкамер чи щось таке, читаєте умови. Деякі банки дають бонуси у вигляді безкоштовного облсуговування протягом року з відкриття рахунку, безкоштовний рік користування банківською коміркою і тд. Також не забуваємо читати всі умови щоб не було сюрпризів згодом👌
-
Максим працює у відеотроні. Він пише правду про яку ніде не дізнаєтесь
-
вітаю спільното! не зрозуміла що за масові кредити на дзвінки в Україну. дзвонити в відеотрон та говорити зареєструйте мені кредитну карту для відшкодування? наразі виглядає як незрозумілий набір слів поясніть будь ласка, що це таке, чи де про це можно почитати, адже на сайті відіотрону нічого такого нема, та й смс щодо цього не приходили. а відіотрон щодо дзвінків в Україну періодично інформував смсками.
-
Можу особисто кожного провести за руку, приїздіть до готелю а я вас зустріну і відведу. Працюють до 19:00.
-
вибачте, але краще перепишіть українською)
-
Особисто для Вас не полінувався і спустився на 2-й поверх готелю Hilton. Там ведуть прийом українців представники червоного хреста і CSAI. І саме червоний хрест видає сім картки, фін допомогу на харчування та оплачує готель ( перепитав особисто у представника червоного хреста).