Український Монреаль
-
Мій син трохи працював в кафе дішвошером, перед цим свімін пул атендант в готелі.
-
Скажіть будь ласка чи є в Канаді правила що не можна шуміть якщо є сусіди, хоча б вечором? Орендувала квартиру без роботи не уточнюючи які сусіди а тепер не знаю як тут жить. Зверху дві дитини бігають і стрибають зранку до вечора, збоку в студентів паті кожного вечора, в неділю було зранку до ночі. Вже ходила просила, кажуть Ок а далі роблять те саме. Будинок старий дерев‘яний, відповідно шумоізолція ніяка
-
Через рієлтора (компанію) знімали? Якщо так, всі питання до них. В нас в контракті навіть прописано, що після 21 має бути спокій і тиша, такі правила будинку
-
Де можна придбати вушка? Доброго вечора 😊
-
Власник є власником цілого блоку в під‘їзді на декілька поверхів. В контракті нічого про це нема. Говорила з ним, сказав мені говорить з ними самій, він нічим допомогти не може… я заплатила за два місяці наперед. Зараз іржуть як коні. Я ніколи не була расисткою, але через таких сусідів бачу що стаю… і справа не в кольорі шкіри а в менталітеті
-
Я б в такому випадку радила замислитись шукати щось інше. Адекватний власник чи представник агенства дуже впливає в цілому на вирішення питань, що виникають та і за комфорт мешканців
-
Дякую, не знала про це.
-
Не впевнена чи це підійде. Зверху дітки мирно гасають, збоку мирні студенти сміються і розмовляють, правда дуже голосно і їх там орава:)
-
Там адрес є
-
І мені теж порадьте :)