Український Монреаль
-
...обдзвонили майже всі клініки, ніхто не робить. Навіть у Онтаріо дзвонили і жодних результатів. У Квебеку думаю роблять, але за знайомством тільки.
-
www.veterinairelaprovidence.com/en/our-team/ Radu
-
Здача біометрії це одне, для розуміння це як би зовсім не пов'язані процедури, до бази занесли ваші біометрічні данні та провірили їх по базам різним. А відправка/подача паспорту в влеювання це окрема дія, і не обов'язково це робити у тому місті, так як запит може прийти через якись час, а ви фізично можете знаходитись в інщїй країні. Тому подавати паспорт можно де завгодно, але треба розуміти що отримати властно руч треба в тому ж місці.
-
до 31ого лютого
-
так...дівчинка...5 міс)
-
це вважається тут негуманним поводженням з тваринами
-
в чужій монастир як то кажуть
-
я по мені це маячня та дурниця повна! Ідіотизм!! Тобто кастрація тварин тут це нормально!! Це гуманно! І тварини відчувають себе морально дуже гарно після цього!! А ось зробити єстетичну, легку косметичну. операцію що б собака краще виглядав це негуманно.. пістець...
-
Ви самі відповіли на своє питання. Косметична операція - це косметична операція, «краще виглядав» - це для кого? Для вас чи для інших собак?) Кастрація/стерилізація має сенс, косметичні операції - ні
-
Тому логічно, що це можна вважати негуманним відношенням до тварини
-
Нічого ти не розумієш 😂