Український Монреаль
-
Ну у мене ютуб 4к возить де може. І амазонівський стрімінг з еплівським також)
-
все залежить від менеджера та сумарного контракту. у меня той самий відеотрон. і я плачу за: 1. домашній інтернет 400 мб 2. 2 тел. номери (у мене та дружини) з 20 гб мобільного інтернету 3. 2 номери з 10 гб мобільного інтернету (дітям) всього $192 + tax от і порахуйте. зовсім навіть непогано.
-
♈️ Овен 8 лютого. ✨ ВЗАЄМНІ ПОЧУТТЯ БЛИЗЬКО. ♉️ Телець 8 лютого. ✨ Дупа-то в тебе гарна, ще б мізків. ♊️ Близнюки 8 лютого. ✨ Сьогодні ти займешся улюбленою справою. Будеш дуже багато брехати! ♋️ Рак 8 лютого. ✨ Ти декому сподобався. Чекай новин. ♌️ Лев 8 лютого. ✨ Не принижуй друзів, цінуй їх краще. ♍️ Діва 8 лютого. ✨ Посумувати за минулим захочеться сьогодні... ♎️ Терези 8 лютого. ✨ Скоро 14 лютого, знайшов собі пару? ♏️ Скорпіон 8 лютого. ✨ Ти сьогодні найсміливіший на районі. З тобою можна йти на діло! ♐️ Стрілець 8 лютого. ✨ Гарний день, особливо, якщо зустрінеш Овна. ♑️ Козеріг 8 лютого. ✨ Хочу на ручки, допоможіть, будь ласка. ♒️ Водолій 8 лютого. ✨ Забудь про совість, її в тебе вимкнули. ♓️ Риби 8 лютого. ✨ Занадто цікавий день, можливо все. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Друзі, підкажіть будьласка, що це за податкова форма Т5007? Що з нею треба робити?
-
Якось багато одиноких терезів на один квадратний метр 🙈 треба с цим перед святом шото робить
-
Я ще не отримую, але мене попередили: якщо хтось в родині починає працювати або отримує стипендію за курси французької, треба йти в Сервіс Квебек і повідомити про це.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка сайти де можна знайти квартиру та роботу!! Дякую
-
Дякую
-
Доброго ранку хтось може підказати де можна зробити дублікат ключів ??
-
Будова , наприклад або внутрішні роботи для чоловіка ‚
-
Вона буде додана до річної декларації за 2022 рік, яку треба здавати до 30 квітня
-
Друзі, нагадуємо що завтра черговий, але нажаль останній вечір танців із Prima Dance🔥🔥🔥 ✏️Чекаємо вас о 17.00-18.00 за адресою: 📍 260 Rue Elgar, Montréal, QC H3E 1C9 📎Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/ateliers-prima-danse-tickets-522947137967 Є питання? Пишіть коментарі, або на пошту [email protected] 🍀