Український Монреаль
-
Поки не читав деталі аварії, але на майбутнє хочу всім сказати, що є правило страховок місцевих, що якщо аварія не на дорозі, а на парковці З БУДЬ-КОГО ПРОВИНИ, то страховки будуть платити кожен за себе. Короч, якщо ви довбанули чиюсь машину на парковці, вам так само не буде як і тій людині, якщо вона довбане вашу. Дебільне правило, але пам'ятайте це. Друге правило - поліція може не приїжджати на кожну аварію, тому намагайтесь максимально зафіксувати що трапилось, як трапилось і хто був в якому стані. Краще на відео все. Третє правило - не визнавайте на місці свою провину навіть якщо ви її бачите. Потім розберетесь, чи то ви пізно гальмували, чи то у машини попереду стопи не працювали, наприклад, але не визнавайте перед іншою стороною. Welcome to дебільний автоКвебек. І ще. Тут машини крадуть і не знаходять. Порт Монреалю - це чорна дира.
-
Гараж буде рахувати набагато більше якщо знає що платить страховка. Приватно можна домовитися за іншу ціну, трохи нижче.
-
А що у вас було? Киньте посилання якщо описували. Ремонт в 2-3 рази від ринкової? Якось забагато звучить.
-
Не думаю що там хтось буде лупцювати, але віники є: http://banyamontreal.com/
-
А у нас що не так будо? Коли по страховці інвойс х2-х3 від ринкової ціни))
-
Ви можете обрати свій. Маєте право. Там трохи "рука руку моє" правило в них. З нормальним мастером можна домовится або за відкат, або за додаткову якусь послугу крім ремонту за ці гроші. Короч, треба розмовляти з людьми...
-
Те ж саме) просто ціни нижче
-
Тобто в Україні така сама тема? Не знав, але схема як і тут
-
Ну у мене по каско було по інвойсам 14 тисяч грн ремонт. А коли питаєшь по ринку то кажуть 6)
-
Доречі а хто знає як тут з іншуренсом якщо дтп не з твоєї вини? Як і в Штатах, всеодно стає дорожче,чи ні?