Український Монреаль
-
Доброї ночі , таке питання , сдавала на права , один блок малась бути перездача, мені потрібно самій до них записатися ? Чи чекати листа з датою яку вони назначають?
-
Самогонні апарати тут є в продажі. Для себе de facto можна гнати, на продаж - порушення закону. Пиво від працівників броварень можно купувати дешевше, $2,50-$3,00 за літр.
-
Фейсбук вже гірше
-
Самій
-
Тобто вже не по телефону?
-
На якому сайті?
-
А в якому ви були? у мене біля будинку маленький як квартира )))) там нічого немає.
-
Я була в двох: один великий недалеко від парку жарі , адрес : 7250 Boul. Saint-Laurent, Montréal, QC H2R 2X9, Канада А другий недалеко від бабьєн метро він менший, 6500 Av. Papineau, Montréal, QC H2G 2X2, Канада В першом бачила багато габаритних меблів , в другом невеличка мебель типу люстр, поличок і тд. А взагалі ходжу в ренесанс купляти книжки😁
-
Ось я живу біля другого, він мего маленький. Спасибі, сходжу завтра в перший, і недалеко, може куплю щось і дотягну ))
-
Досвідом у чому?)))) у моєму поході до великого? Не питання )))). Розповім потім. Сподіваюся знайду те, що шукаю.
-
Валіза багато в чому допомагає) як візок 😂😂😂😂😂 Нг зараз мені треба кухонний острів або шафка, або стільниця))) буде складно, але можна реалізувати)
-
Я вже пів району свого перетягнула )) але це покупки через маркетплейс))) 😂
-
Багато залежить в які місця люди приїзджають, як складаються обставини. В мене наприклад вже було і дуже добре, і дуже погано, і просто нормально. В мінус тут вийти дуже легко бо все не передбачиш.
-
Для багатьох це більш виживання ніж життя. Щоб було життя, треба тут певну кількість років пожить
-
♈️ Овен 13 лютого. ✨ Дехто сьогодні сумуватиме... І це будеш ТИ. ♉️ Телець 13 лютого. ✨ Водолій чи Близнюки? Вибирай швидше, інакше один будеш. ♊️ Близнюки 13 лютого. ✨ Блогером вирішив стати? Іди вчи уроки. ♋️ Рак 13 лютого. ✨ Ти знову хочеш із цим дурачком зв'язатися? ♌️ Лев 13 лютого. ✨ Дай волю своїм почуттям! Не варто тримати їх під замком. ♍️ Діва 13 лютого. ✨ Не варто шукати втіху в алкоголі чи цигарках. ♎️ Терези 13 лютого. ✨ Сьогодні краще побути на самоті. ♏️ Скорпіон 13 лютого. ✨ Порада на день: мовчи та посміхайся. ♐️ Стрілець 13 лютого. ✨ Порада для тебе буде дивною... сьогодні всі люди з ім'ям на літеру «Н» і «М» нестимуть нісенітниці, не слухай їх. ♑️ Козеріг 13 лютого. ✨ СЬОГОДНІ ТВІЙ ДЕНЬ, РОЗДЯГАЙСЯ! ♒️ Водолій 13 лютого. ✨ Будь розумником, зігрій свого ближнього. ♓️ Риби 13 лютого. ✨ Завтра день закоханих, може знайдеш собі когось? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦