Український Монреаль
-
Друзі підкажіть підключив ФІДо пакет перший місяць прийшов рахунок 112 $ заплатити типу 56 за пакет і 56 одноразова акція оплати я оплатив це все і пише 0 заборгованості коли мені нарахують пакет послуг ? Чи мені потрібно знову поповнити щоб був інтернет ?? Пакет активований був 17 січня
-
Ми намагаємось тримати чат чистим і без реклами
-
#францизасьон #курсифранцузької #франц В Квебеку Міністерство Іміграції має курси францизасьона. Вони зі стипендією. Є 3 варіанти :1.фул тайм ; 2.парт тайм; 3. Онлайн Шоб записатись на фул тайм вам потрібно зареєструватись на сайті.Тут є більш детально про реєстрацію👉 www.quebec.ca/en/education/learn-french www.form.services.micc.gouv.qc.ca/dossierClient/faces/pages/creerProfilConsultationCodeAutorisation1.jspx а ось і сама реєстрація.
-
Доброго вечора.Порадьте будь ласка курси французької мови в Монреале.Дякую.
-
привіт! тут така справа, пропонується концерт: www.osm.ca/en/concerts/russian-kaleidoscope/ я не знаю, як у вас, меня просто розриває від злості. я написала у формі-зверненні із вимогою або скасувати концерт, або заявити на сайті, що росія зараз коїть в Україні, і повісити плакати перед та в залі. якщо поділяєте - закликаю зробити те ж саме. думаю, масові запити вони не проігнорують. дякую!
-
Це не та ситуація. Тут живуть і другі народи
-
Прикольно це читати під час масованого обстрілу твоєї країни.
-
Я не думаю, що доречно українцям наводити порядки у чужій країні. Це не наша справа.
-
Те саме. Вже більше години контролюю куда що летить. Добре, що подзвонила і розбудила батьків