Український Монреаль
-
Strøm spa
-
І тут нема дотошних перевірок машин як на автобазарах там. Аукціон - це реально лотерея. Аукціон просто не дозволяє перевіряти так як в Україні звикли це робити.
-
За скільки грошей? Бо купити щось з аукціону ще раніше було C$500, не знаю скільки зараз скажуть.
-
Тут вже існує ринок вживаних авто, кому треба, той знайде.
-
Зараз ділерські напівпусті стоять, то для цього бізнесу треба мати час і натхнення. Є наші, але навіть радити їх не хочу, бо там своя специфіка (аукціони, інша оплата за те що в Україні здається незорумілим)
-
Як кажуть людину з України вивести можна, а Україну з людини ні)) хоч там і про село в оригіналі
-
CSAI запрошує прийняти участь у проєкті «Простір батьків» 👨👩👧👧👨👩👦👦👨👩👧👦 🔹Цей проект присвячений темі відносин батьків та дітей і має на меті підтримати батьків іммігрантів та доступно пояснити законодавчу базу яка регулює права та обов’язки батьків та дітей в Квебеку 🔹Також плануємо зупинитись на питаннях пов’язаних з Департаментом захисту молоді, його функціях та повноваженнях 🔹Разом ми розберемось як зберігти гарні відносини в сім’ї не втративши батьківський авторитет, як підтримати дитину у новій країні та багато іншого 🔹Загалом буде 9 зустрічей у нашому офісі, щосуботи, з 17-00 до 19-00. Кожна з них буде присвячена окремій темі 📍Адреса: 6201 Rue Laurendeau H4E 3X8 Увага, кількість місць – обмежена! 👨🏼💻👩🏻💻Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/espace-parents-pour-les-ressortissants-ukrainiens-tickets-557162868137 Є питання? Пишіть коментарі, або на пошту [email protected] 🍀
-
я от теж не розумію нащо ті помогатори Пробіги тут як я розумію не крутять Історію авто з карфаксу можна дізнатись на крайняк заїхати на сто Що ще треба?=)
-
ну є кіджіджі там робиш скрінінг кешем тут не дуже прийнято платити ну а відсутність мови то твоя трабла я типу сиджу і моніторю зараз Дотогож можна подивитись в салонах з новими тачкамі ті що здали по трейл іну