Український Монреаль
-
йдіть до кіосків де треба роздрукувати талон там іммігрейшн2 наскільки я пам'ятаю
-
там стоять термінали де друкується декларація і біля неї є офіс імігрейшн 2 там є працівники - вони покажуть
-
У Кракові було 700 дитина і 960 дорослий (у злотих). Нас 2 дітей і 2 дорослих. Заплатили в Монреалі за чотирьох 735 доларів (молодшому 6 років, то з нього лише 85 доларів, старшій 14 років - 180 доларів, з дорослих по 235).
-
Можно назву клініки?
-
це ви розкажіть російськомовним громадянам України, які зараз воюють на передку. Через такі як ви - ми і просрали крим і донбас, думаю що СБУ має звертати найпильнішу увагу на подібну вам публіку. І вже точно - краще українцеві говорити російською, якщо він так говорить з дитинства, ніж перекручувати солов'їну, як перекручують клоуни з верховної ради. Сам із Зап. обл., де з дитинства новорив російською - не російською мовою, тому що там так говорили всі, хоча з другого класу вчив українську. Більшість Зап.обл., говорить російською, я вже не говорю про Донецьку та Луганську обл., - то що, всіх у "ненадійні запишемо"?
-
не перекручуйте і не прикривайтесь тими, які воюють за свою країну. Якщо ви російськомовний, то добре знаєте приказку «в чужой монастіьрь со своим уставом не лезь». А ви прийшли у вже створену групу, яка стосується переїзду у Канаду і хочете встановлювати тут нові правила, бо багато з тих, хто воює за Україну, розмовляють російською. Дивно, правда?
-
Давайте на передку, під час пологів, коли хочете вивернути машину з аварії, в іншій ситуації - тоді нехай буде російська бо вона глибше сидить. А тут, де маємо час подумати і перекласти, будемо дотримуватися правила писати українською. Просто щоб не дратувати 3000+ людей, які не хочуть мати нічого спільного з росією.
-
І слава богу лол