Український Монреаль
-
ну по їх правілам всеж можна якщо вірити сайту там написано тільки про іллігал драгс
-
Не можна, але можуть проскочити. Це як пощастить з перевіркою
-
У польському відділенні DHL нам відмовили у пересилання ліків до Канади.
-
неявні формулювання=)
-
може я звісно чогось не бачу
-
Я викладаю англійську 🌸 Парні або індивідуальні заняття✅ Також приєднуйтесь до моєї безкоштовної групи із вивчення англійської t.me/+H8XGZEZQCSsyNmEy
-
Нема про що казати. Зовсім. Продовжує оцінювати - це ні про що. Нема нічого про що можна було б казати на жаль.( Вони на початку, ще весною - писали що ось прямо в найближчій час зроблять полегшене спонсорство для українців які мають родичів в Канаді. І що? Пройшов рік - віз і нині там. Восени вони обіцяли нову імміграційну програму. Всі зі всіх усюд кричали - що Канада готує програму і (Квебек особисто готує програму для українців - на всіх зумах центри допомоги імігрантам про це казали). Спочатку федеральна програма повинна була бути в жовтні, потім в листопаді. В листопаді Шон Фрейзер виступив і сказав що все готується і вони вкладаються в терміни і ось ось. Вже березень майже. Де програма? Тому оці всі публікації - ні про що. Тупо щоб заповнити інформаційний простір((((
-
То точно, я тоді другий забув заповнити. Може небагато людей заповнюють та тому тричі проводять.
-
Головне - масово заповнити Survey від IRCC до 8 березня, який прийшов на імейл.