Український Монреаль
-
Тож Ви ображені на систему чи на Олександрів таких?
-
Просто хоча б найпростіші критерії зробили би багато корисного: 1. Відкинуло потенційних туристів і значно менше було би заяв і люди не чекали би місяцями на візи хто справді хоче летіти. 2. Простіше би було отримати безкоштовні квитки, житло тим хто потребує. 3. З Європи би приїхали справжні корисні працівники що принесуть користь Канаді І тд
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка, чи складно знайти роботу у Монреалі, та які є додаткові вимоги крім професійних?
-
І гладіаторські бої на арені Колізею , крім оборони Риму😉
-
А чому на неї ображатися? Стандартні процедури для Канади та Штатів.) Ви просто задумайтесь, що буде коли Олександр буде отримувати Перманент. Його офіцер буде куштувати по атомам, бо він був не eligible.) Біженці з ЕС мають гарно подумати, чи подаватися їм на Перманент, бо там все і розкриється. Отримання допомог, внж в Італії, тероборона Риму 10 років. 👉🏻👈🏻🌚
-
Бліін так І купу таких що вигравали квитки та не летіли Або волонтер знайшла хвостів, хостин купили білет,а люди такі ой ми подумали 5 років живемо в Польщі напевно краще тут залишимося І історій купа,і в основному саме чомусь з такими людьми пов'язані
-
Але краще через тижня два подзвонити в клініку та запросити файл .
-
ПДФ на пошту
-
Забагато часу приділено цій нікчемній темі. Мій досвід підказує, що такі випадки викликають особливий гнів у тих, кому «так багато треба було зробити, щоб дістатись омріяноі Канади. А вам (нам , таким, як я і мій син, іншим жінкам з дітьми ) все даром дають». Ні, не даром. Вихожу з дискусії. Гарного настрою усім.
-
По-перше, з космосу не я. По-друге , мораль - це складна категорія. Святі не пітніють. Щасти Вам.
-
А потом хости в шоці Як так,ми думали рятуємо І прийняти інших вже відмовили
-
Через IRCC подати заявку на зміну WP, скасування певних обмежень, які можуть бути зняті за підсумками мед огляду
-
Мені візу дали в день, коли я пройшла біометрію, бо в мене вже була історія канадської успішної візи. В мене в червні весь процес зайняв три тижні, і то тому що я здавала біометрію у Львові. Вночі вже був апрув. Я вже була в Канаді, в мене сестра жила в Канаді 4 роки, і я знала все що треба і не треба про Канаду. І знала з якої жопи тут починають, тому мені за себе взагалі не болить. Мені болить від нахабства, і аморальності.
-
Через таки дописи і мені лячно вже. Все буде добре, не лякайтеся.