Український Монреаль
-
Дивлячись яка компанія. Air Canada не перевіряли, але в нас і речей було небагато. Air Transat перевіряли вагу прискіпливо (і навіть розмір маленької валізи)
-
Всім важко, бо тільки приїхали, не готувались, але це лише на початку і це неминуче. Робота не до вподоби, мова важка, зп мінімальна. Потім буде легше! Ви точно не вмрете! Навіть без омарів на сніданок! Вас точно не загребуть як "добровольця" серед вулиці і вдовою не лишитесь. Але коли ви пускаєте ці соплі-сльози 😪 невже ви забуваєте, чого і якою ціною ви в тій Європі і Канаді?
-
Цікаво чи можна самому обрати онлайн Стипендія не потрібна Просто з малою дитиною зручніше онлайн
-
Стоп. Які Омари на сніданок? Це ж огидно з самого ранку
-
Я сам просився добровольцем мене не взяли через здоров'я, два місяці в'язав кікимори біля школи, поки без роботи не залишився, і перш ніж мене критикувати , дізнайтеся мою ситуацію. На відміну від деяких я не платив хабарі прикордонникам , щоб втекти в Європу.
-
це взагалі не особисто до вас. але нити з-закордону чи волати про світову несправедливість, обгаджують інші країни, що мало/погано роблять. І до речі, не осуджую тих, хто дає хабарі,щоб виїхати закордон. Люди від початку були поставлені не в рівні умови і залишили прав
-
Коли їх просять зробити те, що їм не хочеться робити: Зроблять вигляд ніби нічого не чули: Близнюки, Скорпіон, Водолій Бісяться: Овен, Діва, Козеріг Відмазуються словами «Ага, трохи пізніше» або «Потім»: Рак, Телець, Риби Вислухають і забудуть: Терези, Лев, Стрілець