Український Монреаль
-
з наземних є волмарт
-
www.bestbuy.ca/en-ca як варіант:)
-
Усім привіт 🙂 Я онлайн тренер з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову массу Накачати сідниці та прибрати в ногах Зробити плоский живіт та прибрати бока Всім кому цікаво, чекаю в оп та я вам проведу безкоштовну консультацію 🤝
-
Привіт Підскажіть будь ласка курси чи школи, для фітнес тренерів
-
Надають Але нам дали тільки 7 днів
-
♈️ Овен 4 березня. ✨ Так собі деньок, можна було б і краще. ♉️ Телець 4 березня. ✨ Вимикай мізки. Сьогодні потрібно відпочивати. ♊️ Близнюки 4 березня. ✨ Сьогодні тобі не страшний ніхто. ♋️ Рак 4 березня. ✨ Від токсичних стосунків треба позбавлятися. ♌️ Лев 4 березня. ✨ ПОРА БИ ТОБІ ПОДОРОСЛІШАТИ. ПОЧНИ ШУКАТИ РОБОТУ. ♍️ Діва 4 березня. ✨ Не сиди на жопці рівно, інакше будуть проблемки. ♎️ Терези 4 березня. ✨ Твої друзі щось приховують. Покарай їх. ♏️ Скорпіон 4 березня. ✨ Це не метелики в животі. Це проблеми з підшлунковою. ♐️ Стрілець 4 березня. ✨ Не вмирай, пліз. Все починає змінюватися на краще. ♑️ Козеріг 4 березня. ✨ ТВОЄ СЕРДЕЧКО В НЕБЕЗПЕЦІ! ♒️ Водолій 4 березня. ✨ Утримайся від любові, зараз не варто. ♓️ Риби 4 березня. ✨ Найгарячіший на районі. Інші варіанти не обговорюються. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго дня! В мене є питання! Хто відправляв паспорт на візу до Канади в Варшаву з України, якою поштою відправляти? Дякую❤️
-
-
Привіт) можу написати в особисті?)