Український Монреаль
-
Привіт. При наявності місць - селять у готель на тиждень-два. Але краще забронюйте собі житло з можливістю скасування.
-
Доброго дня, можлив хто підкаже, чи ще допомогають в аеропорту Монреалю з розселенням? Дякую
-
як варіант
-
наприклад, знайшли б відповідь самостійно)
-
і я вам дякую!
-
Гарні дітки.
-
що б я без вас робив
-
дякую Валерія
-
Я собі вже знайшла на коучсерфінг житло на місяць. Зарегайся і будеш мати спокій
-
Ти, коли юначе, прилітаєш?
-
так, напевно так би і зробив
-
CouchSurfing додаток. Завантажуєте , реєструєтеся і завтра у вас 10 повідомлень та запрошень. Не дякуйте.
-
Ну у мене так. Запрошували як середнього віку, так і старшого . Звичайно , переважно чоловіки. Та я людина вже не молода і мені нема чого боятися. Грошей не везу. Картка на пару сотень євро.
-
це дійсно так є?
-
ого дякую!
-
наступний тиждень 🫡
-
Так. Якщо маєш чим поділитися з приймаючим. А це музичний досвід, подорожі, то ти стаєш для приймаючих людей цікавим . Зі мною не будуть нудьгувати. Я прикольна по житті
-
Це норм в цих країнах. Теж колись приймав і навіть хату залишав. Лише один раз трохи обікрали
-
Та ну . 😁 я вже підстаркувата жінка. Він нічим не ризикує. Він співає , а я граю. Нам буде весело.
-
То ви жінка? Я це не зрозумів відразу. Ну це тоді .... трохи ризиково ... для приймаючої сторони 😀