Український Монреаль
-
Дякую 🙏🏻
-
Так в тому і справа що відправили тої п’ятниці а написали що 2 березня мало б бути а тут нема і вже пише 6 🙈
-
Вам це не потрібно ) заробите, буде більше ) вважайте це інвістицією )
-
Для мене особисто здивування і щастя що тут немає додаткових платежів під час винаймання житла =) Перечитавши тут гарний пост, зрозуміла, чому одна з орендодавців не відреагувала на те, коли ми запропонували, що нам дуууууже потрібна ця квартила і готові платити більше )))... У підсумку нам вона здала квартиру все добре, заплатили просто за 1 місяць, що будемо жити (ну а далі просто платимо) У Європі я платила 1 місяць + 1 місяць ріелтор + 1 місяць страховий )))). Тут квартири дешевші, комуналка дешевша =) Зарплати більші.
-
Мені здається, що 240-260CAD це така дрібниця ) Тут за 2 місяці звикаєш до цих цін і живеш спокійно=). Не вважаю правильним, що все треба скрізь повернути, і щоб ми взагалі тут опинилися "в нуль" для себе. Спасибі Канаді нам і так багато чого дали. ,
-
Так ) можна ). Але якщо ви маєте на увазі підйомні, що пропонують, то загалом за пару місяців роботи ми їх уже повертаємо). І далі йдемо вже своєю долею)
-
Ну зарплати більші ))) . %, який іде на те, що дорожчі послуги та продукти, так, можливо, більше. Але я давно для себе зрозуміла, що Канада це місто не для одинаків )) Із зарплатою 4к 1+1 = 8. платити за хату 2к (не Квебек, тут можна спокійно в 1к вкластися з хорошими умовами і не тіснитися) + 1к на їжу і + 1к - розваги та інші витрати, типу страховка і бла-бла-бла (може будуть, а може й ні) Набагато легше 8-4=4 залишку Чим 4-4=0 =))))
-
Не ну, можливо, не до всього звикаєш)) наприклад, як плата за мобільний зв'язок та інтернет)))... Я вважаю, що це може бути набагато дешевше, ніж наммммммммммммммммм набагато дешевше - це не природний ресурс. Але все інше норм. Ми летимо сюди, тому що тут більше платять, а платять більше, тому що все цінується дорожче. Дивно очікувати, що людська праця буде коштувати 10 баксів, але при цьому людина, яка її виконує, буде отримувати 5к -=) .... Гроші звідкись повинні взятися )
-
Так, чистими. Тому мені особисто дуже складно тут інтегруватися. Зараз питання про переведення своєї зп і плати податків, з урахуванням того, що вона тобі не йде в стаж, а ти просто будеш віддавати 30% від неї, дуже сумнівне задоволення ))))))))))))) У стаж я маю на увазі для PR