Український Монреаль
-
А блін, забула ж! Тому що тільки Квебек надає спеціальну провінційну допомогу українцям на півроку майже без головняку і зайвих паперів. Тому що тільки Квебек (поки що) - надає можливість закінчити професійне навчання (ДЕР і АЕР) за цінами як для громадян, вважай ні по чому. Так що…
-
Якби ще по ноках зробили послаблення, було б чудово… але знать про це нажаль не можем
-
В БК провінційну допомогу дають одиницям, після того як витратять федеральну допомогу буквально зі звітом на що вона потрачена, плюс на рахунку не може бути ніяких коштів. А тут чула історії що люди вже по другому кругу провінційну оформляють. Тож ні, не зовсім однаково з приводу цього
-
Так, звісно. Але вам он вище написали вже про допомогу в інших провінціях. Про Онтаріо чула теж що спробуй отримай ще. А тут ще нікому не відмовили. Я можу точно сказати про Альберту. Бо в мене туди родичі поїхали і відразу попали на операцію. То їм Альберта призначила допомогу, але мільйон паперів, довго розглядали. Дуже важко було. Але там реально ситуація - жінка інвалід, а чоловік майже з трапу попав на подвійне шунтування серця(((
-
В моїй ситуації не зовсім без головняку та зайвих парерів. Коли оформлювала, була дуже чесна і вказала що вчилася на ers курсах і отримувала стипендію, але вони вже закінчилися. Пізніше мені зателефонували і попросили принести підтвердження що стипендію я там вже не отримую. Занесла. Нема остаточного результату до цих пір. При тому що дехто вчився зі мною на курсах і отримував і стипендію від Квебеку, і допомогу, а тепер подалися другий раз і їм вже погоджено. Так що різні випадки бувають
-
Ну так це в процесі, все з часом 😉