Український Монреаль
-
Так. Чи на рік чи на два. Дивитись треба)
-
Інформація про заміну українських прав (номери, ціни)🚗: 1. www.quebec.ca/immigration/accueil-ukrainiens/en-ukrainien#c161958 2. canada4u.com.ua/drive-in-canada-2
-
Я за Cuaet не дуже знаю, але якщо вони були разом і він хоче отримати дозвіл на роботу(по куаету), то йому теж потрібно додаватись як член сім’ї в одній заявці на візу і отримувати візу члена сім’ї українця і з цією візою отримувати разом в аеропорту дозвіл на роботу. Я знаю, що коли ми летіли, то ми подавались з чоловіком разом на візу, він отримав ворк перміт (закритий) у день прильоту, бо він був від компанії, а я за 1,5 роки, коли вирішив їхати до Канади отримав ворк перміт (тільки відкритий), бо я якби супровід для чоловіка. Але у нас у двох ЄС паспорти і ми не подавались по куаету, тому я мало що про нього знаю. Але з логікою системи у Канаді, щоб отримати дозвіл по куаету, треба подати заявки, там навіть прописано, що повинні подаватись разом.
-
Привіт Крістіан, так, я був згаданий як член сім'ї в її заяві, але коли я пішов подавати заяву сам, я не зміг, тому що у мене був паспорт, що дає право на електронну візу. Це місце, де програма говорить мені, що я повинен це зробити після прибуття. Сподіваюся, тоді я отримаю свій дозвіл після прибуття разом з нею. У будь-якому випадку, дякую за Ваш час 🙏 🏻 якщо хтось ще був у подібній ситуації і хотів би поділитися своїм досвідом, це буде чудово
-
Судячи з Того, що після оновлення системи і сайту saaq тиша. Зовсім погано з тим в Квебеку.
-
В прямому. Спробуйте зареєструватися на апоінтмент на теорію чи водіння, дізнаєтеся.
-
дякую) а якщо така ситуація: одна людина в сім‘ї ходить на курси, а інша ні, то я так розумію друга людина не може претендувати на провінційну допомогу?
-
Вже тиждень немає того коду. На нього вся надія.
-
Я також пробував в тому clic. І багато інших. Тепер чекаємо на секретний код, який нікому не прийшов ще.