Український Монреаль
-
‼‼‼ Найочікуваніша подія березня ‼‼‼ 🔴 Конгрес Українців Канади Монреаля у співпраці з Торговельною палатою Монреаля, Центром підтримки іммігрантів CSAI та за фінансової підтримки Міністерства зайнятості та соціальної солідарності раді запросити вас на ▶ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ◀ 🟠 Захід відбудеться 30 березня 2023 року з 14 до 19 години Понад 40 компаній з різними профілями чекають на вас у центрі Монреаля, щоб запропонувати вам свої пропозиції роботи Зверніть увагу, що знання французької або англійської на середньому або просунутому рівні є обов’язковими Усі зареєстровані отримають електронний лист із зазначенням місця проведення заходу 🔵🟡 CSAI також запрошує учасників, які зареєструються на цей ярмарок вакансій, відвідати сесії з написання резюме та майстер-клас «Мистецтво справляти гарне враження на роботодавців». Реєструйся та отримай роботу своєї мрії! www.eventbrite.ca/e/billets-salon-demploi-pour-les-ukrainiens-568372285807 ‼ Увага ‼ Кількість місць обмежена ❗ Є питання? Звертайтеся [email protected] або пишіть коментарі.
-
Привіт. Шукаю квартиру в районі Розмонд або Сант-Лаурен 3 1/2 або 4 1/2 для двох дорослих
-
Може вам вже відповідали, я ще не дочитала до кінця)) Але - ні. З нуля це рівень А0. В нас за перший рівень об’єднали два - рівень А0 і рівень А1. Спочатку алфавіт, цифри, потім все інше. Погода це точно не А0. Вам не повезло що вас на А1 відразу запхали.
-
Я не знала що є A0. За погоду вчитель тільки запитала на початку уроку і хто знав то щось говорив і пішли далі. Хтось скидав фото, то A1 це найперша група, тобто з самого початку. Але ми на другий день сьогодні розповідали про себе: національнісь, звідки, якими мовами говориш, статус в Канаді, сімейний статус. Потім запитували про все це у співрозмовника, потім говорили все це про співрозмовника. Я читать більш менш вмію, то вчителька думає що в мене є більший словниковий запас, і коли вона щось розповідає на життєві теми то дивується що я майже нічого не розумію:) Коротше я думала що на початку буде легко бо трохи щось вже знаю і буде час звикнути до такого графіку ( 5 разів на тиждень по 4 години) бо суміщаю з парт тайм роботою, але склалося не так як гадалося🙄
-
В інтернеті багато всього є, я з інтернет ресурсів і почанала вчить, а потім як відрізало- самостійно не можу себе заставить робить нічого, а на приватного репетитора нема грошей, тому і пішла на курси.