Український Монреаль
-
21 вересня - день миру...розумію але додали (день святкування мирного життя після Перемоги України над російською військовою агресією) ... так ніби вже все рішено
-
В місті москва Полтавської області
-
Шукаю кімнату для старшого чоловіка , за адекватні гроші дякую .
-
Фіга собі😁 яке число?)
-
Ти терези?😂
-
-
Хто думає про знаків зараз? Овен: Водолій Телець: Рак Близнюки: Терези Рак: Скорпіон Лев: Овен Діва: Стрілець Терези: Телець Скорпіон: Лев Стрілець: Козеріг Козеріг: Близнюки Водолій: Діва Риби: Риби
-
♈️ Овен 8 березня. ✨ Займись саморозвитком, це буде ідеальним заняттям для сьогоднішнього дня. ♉️ Телець 8 березня. ✨ Злити сьогодні Тельців — дуже погана ідея. ♊️ Близнюки 8 березня. ✨ МЕНІ ПОТРІБНА ПОРЦІЯ ОБНІМАШОК. ♋️ Рак 8 березня. ✨ Досить сидіти вдома, сходи куди-небудь. ♌️ Лев 8 березня. ✨ Можеш не прикладати зусиль, сьогодні ти і так досягнеш того, що захочеш. ♍️ Діва 8 березня. ✨ Тебе чекає дуже хороший день. ♎️ Терези 8 березня. ✨ За тобою скучили. День буде досить приємним. ♏️ Скорпіон 8 березня. ✨ Цей день відкладеться у твоїй пам'яті. ♐️ Стрілець 8 березня. ✨ ІНТРИГА. ІНТРИГА. ІНТРИГА. ♑️ Козеріг 8 березня. ✨ Чому тобі завжди мало? Не можна так. ♒️ Водолій 8 березня. ✨ Чаю. Найміцнішого. З віскі. ♓️ Риби 8 березня. ✨ Подарунки? Ти серйозно? Ну, чекай. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Рубрика чату Український Монреаль: стань адміном і будеш злом світу
-
От цього не осилю вже😁
-
Приїжаю скоро в Монреаль підкажіть де стоїть червоний хрест і чи селять?
-
💀💀
-
Ні я теж терези🥴 лиш я 10
-
Нам варто тебе остерігатись?)