Український Монреаль
-
привіт усім! якщо ви маєте знайомих підлітків, які недавно прибули у Монреаль, поділіться, будь ласка : Я запрошую доєднатися до групових зустрічей підтримки, де ми у безпечному середовищі будемо знайомитися зі своїми емоціями, вчитимемося турбуватися про себе та своє ментальне здоровʼя. Перша зустріч присвячена резилієнтності (синонім - стійкості). Будемо вчитися плекати свою стійкість і тим самим будувати плідне та змістовне життя. Записатися можна за посиланням: unfcanada.ca/.../montreal-ukrainian-wellness.../...
-
Нема тесту. Чоловік спочатку доведе свою платоспроможність, а потім федерали розглянуть вже вас і отримаєте статус.
-
Так і я так розуміла. То про тест Крістіан писав, що спочатку потрібно підтвердити англійську, а потім ще й французську, щоб потрапити на ПР.
-
чоловік вище поставив питання: хто зможе підстригти фейдом. я так і погуглила)
-
Привіт. Відрізняються трохи. Можете знайти зручну для вас клініку та проконсультуватися щодо вартості саме в них. 🏥 Тут можна подивитися адреси усіх клінік, де можна зробити обов’язковий медогляд на імміграцію: secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
те що моніторив +/- 20-30 канадійскьих тугриків я робив в Clinique Medicale Abikhzer, 5950 Côte des Neiges, Suite #350 дорослий 260 кад (такс інклудед) дитина 3 років 120 кад
-
-
Ага.