Український Монреаль
-
♈️ Овен 12 березня. ✨ Ти чекав щастя, прийшло розчарування. ♉️ Телець 12 березня. ✨ Не здумай лізти в чужі стосунки. ♊️ Близнюки 12 березня. ✨ Ти сьогодні повинен зустріти дуже класних людей. Справиш гарне враження? ♋️ Рак 12 березня. ✨ Зараз не все залежить від тебе, треба почекати. ♌️ Лев 12 березня. ✨ Очікується лайно, але ти впораєшся. У тебе талант з таким справлятися. ♍️ Діва 12 березня. ✨ Тобі терміново потрібно випустити пар, інакше зірвешся в найнезручніший момент. ♎️ Терези 12 березня. ✨ Тобі треба бути трошки уважнішим. ♏️ Скорпіон 12 березня. ✨ Досить терпіти, всьому є своя межа. ♐️ Стрілець 12 березня. ✨ Сльозами тут не допоможеш, включай мізки. ♑️ Козеріг 12 березня. ✨ ТИ ШИКАРНИЙ! ♒️ Водолій 12 березня. ✨ Ти занадто багато брешеш. Навіщо і для чого? ♓️ Риби 12 березня. ✨ Ох, твоя жопка сьогодні в небезпеці. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго дня 👋 Підскажіть будьласка , щоб отримати водійське посвідчення ( українське є ), обовьязково проходити курси водія ? Чи можно якось скоріше їх отримати ?😅 Якщо знімати хостел , чи можно без документів об зняття житла , подати документи до зміни водійського посвідчення ?
-
Доброго ранку , громада:) Підкажіть, будь ласка, де шукати, як реєструватися у сімейного лікаря? Це якийсь сайт? Чи як?
-
Зараз у Shanti holistic clinic я маю можливість стажування з власними клієнтами. Якщо вам потрібна моя консультація або поміч, то можу у приватних надати більш детальну інформацію.
-
Потрібно зробити обстеження кишківника, є підозри на новоутворення. Картка RAMQ вже на руках - який алгоритм дій, хто знає підкажіть будь ласка