Український Монреаль
-
Росіяни вони такі
-
Місцеві без контракту дотримуються правил та законів
-
Напишіть назву роботодавця, щоб інші не попали в пастку. Чорний список нам би теж не завадив.
-
А на підставі чого?
-
Почитай опис чату. Потім видали повідомлення
-
Гороскоп циганки на 20.03: ♈ Овен - стати інтеровертом - це найкращий варіант, щоб зайнятися собою та своїми інтересами ♉ Телець - не ображайтеся на тих, хто не знає, як вам сподобатися ♊ Близнюки - знайдіть спосіб відпочинку, крім 5 хвилин на капучіно ♋ Рак - не бійтеся експериментувати, інакше ви просто будете нудними ♌ Лев - не підтримуйте дружбу зі своїми екс-ами, а от з М-ками та L-ками можна ♍ Діва - не думайте, що люди завжди вас не розуміють – іноді їм просто лінь це робити ♎ Терези - ви занадто гарячі, щоб бути холодними ♏ Скорпіон - приймайте себе таким, який є, а не таким, яким би хотіли бути ♐ Стрілець - купіть собі щось онлайн ви на це заслужили ♑ Козеріжка - не кажіть "це не моя справа", бо коли станете керівником, то все буде вашою справою ♒ Водолій - замість того, щоб шукати нові знайомства, навчіться підтримувати старі ♓ Риби - перевірте факти перед тим, як розповісти про них іншим (це не стосується пліток) п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 20 березня. ✨ Ти починаєш дозволяти собі багато зайвого. ♉️ Телець 20 березня. ✨ Не хвилюйся, якщо ти не знаєш, що робити. Ніхто не знає. ♊️ Близнюки 20 березня. ✨ Всі твої старання обнуляться, якщо розслабишся. ♋️ Рак 20 березня. ✨ Ти що за дич твориш останнім часом? ♌️ Лев 20 березня. ✨ Іди погуляй, вистачить сидіти вдома. ♍️ Діва 20 березня. ✨ До тебе активно залицяються.. А ти знову нічого не бачиш. ♎️ Терези 20 березня. ✨ Пфф, нічого нового. ♏️ Скорпіон 20 березня. ✨ Ти не винен, що бути загадковим — це твій природний стан. ♐️ Стрілець 20 березня. ✨ Вмикай режим «мені на все начхати». ♑️ Козеріг 20 березня. ✨ Вір в себе, все одно більше нікому. ♒️ Водолій 20 березня. ✨ Хіба про це ти мріяв? ♓️ Риби 20 березня. ✨ Чужу думку створено, щоб на неї забити. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Вітаю! Пошук житла🏡: 1. Маркетплейс на фейсбуці 2. www.centris.ca/ 3. www.kijiji.ca/ 4. www.remax.ca
-
Добрий ранок, скажіть будь-ласка, в кого є антибіотик? В мене оскладнення ангіни, а медичну страховку ще навіть не оформив. Будь-ласка, хто може дати антибіотики? а я вам поверну через 2 тижні, будуть знайомі летіти, замовлю такі як скажете. Дуже дякую завчасно.