Український Монреаль
-
will have until March 31, 2024, to extend or adjust
-
Доброго дня. Звертаюсь до батьків, які влаштували дітей до школи. Ми з сином тільки приїхали, живемо у районі Кот Сен Люк. Син в українській школі у 6 класі продовжує навчатись онлайн. Намагаюсь розібратись з тим, щоб тут його записати до школи. Але маю купу питань: не можу зрозуміти до якого класу тут його мають зараховувати (начальна чи середня школа), на сайті при заповненні заявки треба обрати школу, а я геть розгубилась із цим питанням. Якщо хтось може поділитись досвідом, прошу, напишіть у приватні повідомлення мені! А може взагалі хтось поблизу нас живе та знає місцеві школи вже ) Дякую!!!
-
Так це не суперечка, а пошук істини 😀 бо я дійсно не розумію чому так написано у цьому пункті.
-
але вже все 💔
-
думали на каву запросити!
-
Ого
-
Ого. Ти живий
-
les Ukrainiens et les membres de leur famille auront jusqu’au 15 juillet 2023 pour demander sans frais un visa au titre de l’AVUCU depuis l’étranger; tout titulaire d’un visa d’AVUCU aura jusqu’au 31 mars 2024 pour se rendre au Canada dans le cadre des mesures spéciales; les titulaires d’AVUCU qui se trouvent déjà au Canada auront jusqu’au 31 mars 2024 pour prolonger ou ajuster sans frais leur statut temporaire dans le cadre de ces mesures. Ось на франц мові краще зрозуміло.
-
Верніться до мого питання. Я писала чи не означає це, що можна продовжити (змінити термін дії) WP ще на рік.