Український Монреаль
-
Дні єкзамену коли життя зупиняється - ваш уїхавший автобус нікого не цікавить. Якщо ви здали читання/розмова/аудіювання/граматика - менше ніж на 60% - ВИ ПОВЕРТАЄТЕСЬ ЗНОВУ НА ЦЕЙ ЖЕ КУРС Якщо вас не було на єкзамені з неповажної причини - ВИ ЗНОВУ НА ЦЬОМУ КУРСІ 2 МІСЯЦІ
-
Ті хто хоче на пів дня (з ранку) у вас є 20 годин на тиждень (1 урок =1 година) якщо ви пропустите 16 годин за 2 місяця🐛 Якщо на повному курсі (весь день) у вас є 30 годин навчання на тиждень - якщо ви пропустите 30 годин за 2 місяця 🐛🐛🐛 ЯКЩО ВИ ПРОПУСТИТЕ 16/30 ГОДИН ЗА КУРС 2 МІСЯЦЯ ВИ ЗЛІТАЄТЕ ЗІ СТИПЕНДІЇ ДО КІНЦЯ ВАШИХ 2 МІСЯЦІВ
-
В прикріплених
-
Ви розумієте, що вам ніхто і не захоче допомагати, якщо ви будете так ставитись до людей в чаті?
-
Я розумію всіх вас як незнаєте то пиші незнаємо і все вирішимо так проблему.
-
Всім адмінам, вільний бан коли вам набридне. Йду працювати.
-
Слухай це тобі не Європа і незбираюся на тебе трати час просто понормальному запитався на мене накинулися з словами Спам далі раби яких я вопше невжива просто нормально запитався непотрібно відповідати агресивно так якщо чимось хочеш допомогти то невживай слова Раби ніхто тут нераб демократична країна і все.