Український Монреаль
-
Та у вас все гівно, то воно і повертається: www.google.com/maps/contrib/111778817367752942250/reviews/
-
Нам одразу відкрили - це я так розумію на розгляд менеджера ( ми ходили просто по відділенням і питали, якщо вони погоджувалися відкрити одразу дві карти то ми відкривали )
-
В деякі банки потрібно рандеву
-
Ми теж прилетіли коли сину було без 2-х місяців 16, просила ворк перміт - відмовили. Все дійсно залежить від офіцера, читала, що декому давали. Не хвилюйтесь, поки трохи адаптуєтесь, а потім коли дитині виповниться 16 подасте заявку на зміну перміту.
-
Так. Одразу
-
А в сам банк апоінмент потрібно? В мене завтра на 10 сін Далі хочу в банк щоб в цей же день відкрили рахунок
-
А звичайний рахунок відкрили?
-
В СІВС відкривають і дебетову і кредитку, першу дають одразу, друга приходить поштою десь через тиждень
-
Ми дзвонили і записувались на зустріч. До речі sin не питали, хоча я його чекала 6 тижнів, ну і таке буває...
-
Знаю Ось і запитую,бо завтра на 10 записана на сін і хочу в цей же день рахунок відкрити А сам банк як вам?
-
А чому 6 тижнів??
-
Доброго дня , підккажіть будьласка чи надають ще безкоштовно хотель для новоприбулих ? И на який термін ?
-
Громада, порадьте будь ласка де можна купити словники в Монреаль, французький (дієслова) і англо-французький чи Україно або російсько -французький. Наперед дякую за пораду
-
мастеркард
-
Шахраї, а модераторов нема.