Український Монреаль
-
Доброго ранку, підкажіть будьласка, як працюють картки приватбанку в Канаді, чи є якісь нюанси, скільки можна знімати в банкомату і яка комісія?
-
Щоб потрапити до педіатра в цій клініці потрібно мати сімейного лікаря в цій клініці, але нових пацієнтів вони не приймають, а на сімейного лікаря люди чекають роками. Я навіть читала що 16 років хтось чекав. Якесь замкнене коло. Медицина на "вищому" рівні.
-
Товариство, з Наступаючим Новим Роком!))) Миру без Перемоги не буде тому тики ПЕРЕМОГИ!!! А далі Мир має бути БЕЗ РУСНІ!!! Тому підсумок Перемоги і Миру Без Русні!!! Все Буде Україна!!! Бувай 2022.... Привіт ПЕРЕМОЖНИЙ 2023!!!
-
Залежно від потягу. Більше від дистанції. Якщо їхати до Торонто з Монреалю, то краще бізнес клас. Тоді і нагодують. Якщо є можливість, звачайно
-
Діва 31 грудня. 🎄 Сьогодні алкоголь — твій найкращий друг. Ну як після цього не вірити зіркам!! Свята правда!!))
-
Я і заснути 🤣
-
♈️ Овен 31 грудня. 🎄 Хочеться під ялинкою знайти курс психотерапії. ♉️ Телець 31 грудня. 🎄 Тільки ти здатний врятувати цей Новий рік. ♊️ Близнюки 31 грудня. 🎄 Всі твої таємні бажання сьогодні втіляться. І навіть те... вульгарне! ♋️ Рак 31 грудня. 🎄 Найкращий день у році... починається сьогодні! ♌️ Лев 31 грудня. 🎄 Я сьогодні п'яненький, всім папа. ♍️ Діва 31 грудня. 🎄 Сьогодні алкоголь — твій найкращий друг. ♎️ Терези 31 грудня. 🎄 Готуйся до нічних пригод. ♏️ Скорпіон 31 грудня. 🎄 Випусти своїх демонів відірватися! Досить бути скромним. ♐️ Стрілець 31 грудня. 🎄 ПИТИ ПИТИ І ТІЛЬКИ ПИТИ. ♑️ Козеріг 31 грудня. 🎄 Одна жопа... на літеру «А», хоче зіпсувати тобі свято. Потрібно з нею розібратися! ♒️ Водолій 31 грудня. 🎄 Зірки радять: забити на все та відпочивати. ♓️ Риби 31 грудня. 🎄 Ризикуєш заснути… у найважливіший момент. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Незабаром буде на першому
-
Канада здається на другому місті у світі за розміром?
-
Монреаль цей тиждень також радує + :)))
-
Мій поінт у тому, що в Україні, як і у Канаді є різні кліматичні зони. Це як приїхати з Ванкувера у Калгарі та здивуватись чому дупа замерзла. Тому писати що "клімат у Монреалі як в Україні" не коректно, треба конкретне місто з містом, а не з країною у 600к квадратних кілометрів.